reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
Witam popołudniowo.

karolcia-83 Może być trzydniówka. Jak ma wysoką i trudno zbijalną, ewentualnie szybko znowu rośnie to podawaj na przemian paracetamolem (apap, panadol, calpol) i nurofenem. (co 3-4 godziny)

kasiadove Zdrówka dla Karolci.

mrowa1 Zdrówka dla Melci.

dana-news Zdrówka dla Madzi.

Są jeszcze jakieś chorowitki? To dla nich też dużo zdrówka.

mini55 Trochę nas jest, ale z frekwencją różnie bywa. ;-) Ja mam na imię Ania i mam dwóch łobuzów - Michał 7lat i Piotruś 4lata. Pochodzę z Tarnowa, a mieszkam teraz w Krakowie. Chłopcy chodzą do przedszkola a ja od listopada pracuję.

Witam popołudniowo.

karolcia-83 Może być trzydniówka. Jak ma wysoką i trudno zbijalną, ewentualnie szybko znowu rośnie to podawaj na przemian paracetamolem (apap, panadol, calpol) i nurofenem. (co 3-4 godziny)
Ania ja mu daję Ibufen bo to akurat miałam w domu. Z tego co mówiła mi pani w aptece Ibufen to odpowiednik Nurofenu.
Dzisiaj z gorączką spokój.

Ania ja mu daję Ibufen bo to akurat miałam w domu. Z tego co mówiła mi pani w aptece Ibufen to odpowiednik Nurofenu.
Dzisiaj z gorączką spokój.

tak - odpowiednik. Generalnie ibuprofen (bo to jest substancja czynna w nurofenie/ibufenie) jest chyba mocniejszy od paracetamolu, tylko większe ograniczenie czasowe jest w podawaniu. (chyba max3 razy dzienni i nie częściej niż co 6 godzin)

Witam :-)

Anita no rety :szok: ;-) A ty gdzie byłaś jak Cię nie było? :-D
Niestety potrzebuję coś solidniejszego - Ikea się tu niestety nie sprawdzi :sorry:
Mrowa dzięki za namiar :tak:
Mini zdradzisz nam gdzie pracujesz?

hello:-)
Kasia no ewentualnie mogę ci odstąpić ten rabacik na rower wózek jak bardzo będziesz nalegała:-D:-D:-D o ile nowego lokatora sobie sprawisz do niego bo dla Karolki to wystarczy fotelik na bagażnik ;-);-);-):-D
Anita no wieki całe ;-) już się martwiłam o ciebie:-D:rofl2::happy:
Karolcia a jak tam u was gorączka minęła?
Agunia nie fochaj się już i wracajjjjjjjjjjjj:-)

a ja piszę póki co... nuda ...

kupiłam sobie te foremki do lodów i mam trzy zrobione z sokiem kaktus :-) i trzy z jogurtem do picia :happy: ciekawa jestem bardzo jak smakują te z jogurtem bo takich jeszcze nie robiłam ;-)a pisali jeszcze że z coli można zrobić.
na razie...

Ostatnia edycja:
Hejka!!

Anitka
pyszne śniadanko:tak::tak::tak:
Agatko napisalam do ciebie na gg
Mini ja jestem Agata, obecnie szukam pracy mam prawie 10 letnią corkę Dominike i synka Wojtka 3 latka

Agatka sama jestem ciekawa jak z tym jogurtem ci wyjda?? może tez mozna z serkiem Danio sprobować??co myślisz??

reklama
Do góry