reklama
ania.chlopcy
Fanka BB :)
Witam popołudniowo.
karolcia-83 Może być trzydniówka. Jak ma wysoką i trudno zbijalną, ewentualnie szybko znowu rośnie to podawaj na przemian paracetamolem (apap, panadol, calpol) i nurofenem. (co 3-4 godziny)
kasiadove Zdrówka dla Karolci.
mrowa1 Zdrówka dla Melci.
dana-news Zdrówka dla Madzi.
Są jeszcze jakieś chorowitki? To dla nich też dużo zdrówka.
mini55 Trochę nas jest, ale z frekwencją różnie bywa. ;-) Ja mam na imię Ania i mam dwóch łobuzów - Michał 7lat i Piotruś 4lata. Pochodzę z Tarnowa, a mieszkam teraz w Krakowie. Chłopcy chodzą do przedszkola a ja od listopada pracuję.
karolcia-83 Może być trzydniówka. Jak ma wysoką i trudno zbijalną, ewentualnie szybko znowu rośnie to podawaj na przemian paracetamolem (apap, panadol, calpol) i nurofenem. (co 3-4 godziny)
kasiadove Zdrówka dla Karolci.
mrowa1 Zdrówka dla Melci.
dana-news Zdrówka dla Madzi.
Są jeszcze jakieś chorowitki? To dla nich też dużo zdrówka.
mini55 Trochę nas jest, ale z frekwencją różnie bywa. ;-) Ja mam na imię Ania i mam dwóch łobuzów - Michał 7lat i Piotruś 4lata. Pochodzę z Tarnowa, a mieszkam teraz w Krakowie. Chłopcy chodzą do przedszkola a ja od listopada pracuję.
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Ania ja mu daję Ibufen bo to akurat miałam w domu. Z tego co mówiła mi pani w aptece Ibufen to odpowiednik Nurofenu.Witam popołudniowo.
Dzisiaj z gorączką spokój.
ania.chlopcy
Ania ja mu daję Ibufen bo to akurat miałam w domu. Z tego co mówiła mi pani w aptece Ibufen to odpowiednik Nurofenu.
Dzisiaj z gorączką spokój.
tak - odpowiednik. Generalnie ibuprofen (bo to jest substancja czynna w nurofenie/ibufenie) jest chyba mocniejszy od paracetamolu, tylko większe ograniczenie czasowe jest w podawaniu. (chyba max3 razy dzienni i nie częściej niż co 6 godzin)
Agawa25
hello:-)
Kasia no ewentualnie mogę ci odstąpić ten rabacik na rower wózek jak bardzo będziesz nalegała o ile nowego lokatora sobie sprawisz do niego bo dla Karolki to wystarczy fotelik na bagażnik ;-);-);-)
Anita no wieki całe ;-) już się martwiłam o ciebie
Karolcia a jak tam u was gorączka minęła?
Agunia nie fochaj się już i wracajjjjjjjjjjjj:-)
a ja piszę póki co... nuda ...
kupiłam sobie te foremki do lodów i mam trzy zrobione z sokiem kaktus :-) i trzy z jogurtem do picia ciekawa jestem bardzo jak smakują te z jogurtem bo takich jeszcze nie robiłam ;-)a pisali jeszcze że z coli można zrobić.
na razie...
Kasia no ewentualnie mogę ci odstąpić ten rabacik na rower wózek jak bardzo będziesz nalegała o ile nowego lokatora sobie sprawisz do niego bo dla Karolki to wystarczy fotelik na bagażnik ;-);-);-)
Anita no wieki całe ;-) już się martwiłam o ciebie
Karolcia a jak tam u was gorączka minęła?
Agunia nie fochaj się już i wracajjjjjjjjjjjj:-)
a ja piszę póki co... nuda ...
kupiłam sobie te foremki do lodów i mam trzy zrobione z sokiem kaktus :-) i trzy z jogurtem do picia ciekawa jestem bardzo jak smakują te z jogurtem bo takich jeszcze nie robiłam ;-)a pisali jeszcze że z coli można zrobić.
na razie...
Ostatnia edycja:
reklama