reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
karolcia moze to faktycznie rozyczka, trzydniowka tez charakteryzuje sie wysoka goraczka i pozniej wyskakuja jakies plamy

u nas wporzadku, duzo pracy, w domu puki co nie mamy internetu, dlatego nie zawsze mam okazje do was zagladnac, moze kiedys wy wpadniecie do nas popoludniowa pora , bedzie okazja pogadac w realu

Już wróciliśmy. Powiem Wam że obudziłam się w nocy z myślą że to sepsa. Myślałam że zeświruję. Na szczęście lekarka przyjmowała dzisiaj od 7. dorosłych więc się wbiłam. Wysypka to skutek uczulenia a gorączka ... przewiduje że może dostać zapalenia jamy ustnej bo ma lekko podpuchnięty język ale nic poza tym Musieliśmy zrobić badania krwi i moczu. Przyznam że Matuś był dzielny chociaż trochę się rozżalił. Potem jednak zaczął śmiać się ze starszego pana który udawał że płacze gdy pielęgniarka wbiła mu igłę. Mam dawać syrop przeciwgorączkowy i zadzwonić o 15. w sprawie wyników. Oczywiście mam go obserwować.
Dawid na pogrzeb babci nie jedzie co wg mnie jest głupotą ale dziadek stwierdził że nie poradzę sobie sama :szok::crazy: Postaram się jednak przekonać Dawida jeszcze bo Matuś reaguje na syrop i jest całkiem oki.

Muszę się pochwalić że od tygodnia już nie karmię piersią i udało się Antosia odstawić zupełnie bezbolesnie:-),
po prostu teraz wieczorem dostaje butelke wody przegotowanej lub mineralnej i o piersi już chyba zapomniał. Oczywiscie musi się przytulić ale to jest sama przyjemność i dość szybko zasypia:-)

Heja :-)

Karolcia to miałas nocke :-(, zdrówka dla Matusia

Monik co tam u Was ?? jak Twoja sliczna paniennka ??

Ilaria super ze tak gładko poszło ...:-)

Anita Gratulacje :-) co to za konkurs byl ??

Mrówa sliczne foty ;-)

Dana zdróweczka oby nic sie nie rozwinęło

reklama
witam
Ilaria brawa!

Kurczę miałam iść dziś z Madzią na szczepienie.Młoda obudziła się rano z katarem-wrrrr
Dana ja też miałam iść dzisiaj ale ze względu na Matusia gorączke lekarka uznała że lepiej poczekać.
A jak Madzia po pierogach z truskawkami? :-)

Heja :-)

Karolcia to miałas nocke :-(, zdrówka dla Matusia
Nocka była oki. Czułam że ma gorączkę ale nie sprawdzałam mu. Był tak osłabiony że 2 razy poprosił o herbatę a tak to ładnie spał.

Do góry