reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
karolcia-83 Masz rację - dużo przypadków to wtórna stulejka. Ale są też tacy niedelikatni lekarze. Pamiętam taką pediatrę czy położną środowiskową jak do brata przyszła.

agunia271 Dzielna Doma. Na pewno się jej nagroda należała. Coś przywiozła?

crunch A jakoś się trzymam. Dzisiaj zaczęłam brać Bioparox i już po drugiej dawce gardło mnie nie bolało. (a przynajmniej nie czułam) ale jak położyłam się po obiedzie z chłopakami i potem wstałam o 14 jak przyszła szwagierka to głosu nie mogła wydobyć. Teraz trochę lepiej, jeszcze na noc wypłukam gardło a jutro znowu psikanko do gardła. Wy też się trzymajcie zdrowo.

hej :-)
Aniu biedny Piotruś :-( Teraz niech mu sie szybiutko goi wszystko! :tak: Zdróka dla Was!
I dla Was Crunch! Te choróbska chyba nie zauważyły, że wiosna przyszła i pasowałoby juz odpuścić :eek:
Agunia brawo dla Domy! :tak:Dzielna dziewczynka :tak: i wcale sie nie dziwię, że płakała, to przecież dziecko wkońcu jeszcze - smam bym pewnie była tego bliska jakby mnie po całych rękach strzykawami kłuli :szok:
Marlena fajnie, że macie nowy plac zabaw :-)
Kasiudove to K ma juz pierwszą wycieczkę za sobą. Super, że zadowolona :-) U nas w przedszkolu festyn 4.06

I jeszcze wleję Wam kolejny przepis. Dziś robiłam z ziemniaczkami młodymi i taka zielona surówką z sałaty. Mniam :-) Goście wszystko zmietli z talerzy, więc chyba wyszło ok :-D

Nie wiem więcej co komu miałam odpisać :sorry: Wybaczcie :tak:
Ściskam i idę jeszcze poczytać - moi Boscy już śpią :szok:
Dobrej nocki :tak:

Ostatnia edycja:
Hejka laseczki!!!

Dzięki za życzonka dla Domy;-);-) kupiła sobie sukienkę w H&M i bluzeczkę, mi krysztalowego motylka a W samochodzik:laugh2: jeszcze jej zostało kaski na sandalki:tak:chyba kupimy z Nelly Blue;-);-);-)
Crunch zdroweczka dla Was;-);-);-)
Beti nie gotuj tyle:rofl2: ;-)bo bede miec konkurencje:sorry:

reklama
Witam :-)
Ale pogoda :szok: niech to licho :wściekła/y:
Marlenka zapraszam - wysyłam zaraz prv z namiarami :-) 16:30 pasuje?
Beti szalejesz w kuchni :szok::-D

Ostatnia edycja:
Do góry