reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Kasiu bardzo dziękuję. U nas truskawki już w polu są :-)

Jeśli chodzi o jakieś osiedlowe spotkanko to dzisiaj wieczorem jedziemy do Anety i zostajemy tam do soboty do popołudnia więc jeśli ktoś jest jutro chętny ok 16. to ja jestem za :-):-):-)
Jutro muszę pojechać o 5. :baffled: zarejestrować Dawida do ortopedy. Dominika pewnie wezmę ze sobą. Od Anety zawsze mam bliżej niż z domu :-(

reklama
Karolcia jeśli tylko pogoda dopisze jestem za :tak: Może być po 16tej na placu zabaw koło tzw bloku wojskowego ;-)
Dana, Anneczka skusicie się :-)

Agawa owocnego wyjazdu :-) Umówimy się na przyszły tydzień ;-)

Kasia to jest ten "nowy" plac zabaw tam w dole, powiedzmy w pobliżu Elei?
Tak - na wysokości Elei - za wieżowcem :tak:
Tylko pogoda ma być kichowata :wściekła/y:
b12.gif

Chyba że zrobimy u mnie "kawowe" ;-)

Hejka dziewczynki!!!!

Ciekawe jak jutro z tą pogodą bedzie:confused2::confused2::confused2::confused2:
Agatka super że pracka przeczytana:tak:czyli do przodu:-D
Karolcioa ale macie wyjazdowo:laugh2::laugh2::laugh2:

Aniu to samo u W teraz to teoretycznie "nie przeszkadza" a potem coraz gorzej jest:eek::eek::eek::eek:Doma dziś w wojskowym:tak::tak::tak:i w żeromskim...bardzo plakala przy wenflonie i skłuli obie rece bo nie mogli sie wkłuć do żyly:baffled::baffled::baffled::baffled:
a w nagrode pojechala do galerii;-);-);-);-)

karolcia1983 Może będziecie musieli auto koło łóżka Matiego zmieścić. :-) Ale śpioszek z Dominika. I brawo dla Matiego. Pewnie ci umknęło jak pisałam - byłam z Piotrusiem u urologa dziecięcego bo ma tendencję do sklejania napletka, w połowie miał zwężenie i jeszcze otwór nie na czubku tylko z boku taki zakrzywiony. I lekarz stwierdził, że wymaga to interwencji chirurgicznej. O ile teraz mu to w niczym nie przeszkadzało, i nawet żadnych stanów zapalnych nic nie miał, to w przyszłości mógłby z tym kłopot. I chodzą potem tacy 15-latkowie i starsi na takie zabiegi. W pierwszym terminie się nam nie udało(dwa tygodnie temu), bo zaraz po tej wizycie zaczęli obaj kichać i kaszleć. I załatwiliśmy to wczoraj.
ja mam ciotkę pielęgniarkę przy chirurgu dziecięcym i aż mnie głowa od tego wszystkiego boli. Matuś ma jeszcze częściowi sklejony napletek ale zwężenia nie ma. Pediatra kazała mi ściągać mu napletek a ciotka opieprzyła mnie że ludzie robią to zbyt niedelikatnie i potem przychodzą z "rozwalonymi" siurakami. Niestety potem potrzebny jest zabieg. Normalnie makabra.

Tak - na wysokości Elei - za wieżowcem :tak:
Tylko pogoda ma być kichowata :wściekła/y:
b12.gif

Chyba że zrobimy u mnie "kawowe" ;-)
właśnie wróciłam z Elei i pogoda jest beznadziejna. Wieje, pada do tego zimno :-( nie znoszę takiej pogody.
Kawy nie piję ale na kawowe chętnie wpadnę ;-)

Karolcioa ale macie wyjazdowo:laugh2::laugh2::laugh2:
już mam dość. wczoraj rozpakowałam a dzisiaj znowu pakowałam ;-)

hejka
byłam dzis na meiscie z mezuniem kupic mu buty do garnitury udało sie szybko i bez problemu załatwic:tak:
Karolcia to Matus szaleje:-D
Agunia i co kupiła Doma?
ja odpadam ze spotkan w tym tyg jutro ide mamie sprzatac w domu i u siebie musze tez ogarnac:sorry:

hej dziewczynki
ale się podziało
zdrówka dla wszystkich dzieciaczków - biedactwa się wycierpią w tych szpitalach :-(
aż mnie ciarki przechodzą jak sobie pomyślę, że nas tez to może czekać z Igorem:baffled:
ciekawe czy uda mi się wyrwać na spotkanko ;-)
mrowa spóźnione ale bardzo szczerze życzenia :-)
spełnienia marzeń
20080304_1871866724_bukiet8.jpg

reklama
Do góry