reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Cześć dziewczynki

Agunia - Doma bardzo dzielna :tak:i jak miło, że o wszystkich pamietała :happy:
Beti - super przepisy - strasznie mam ochotę na ostatni - jak uda mi się dziś kupic pieczarki to robię :-)
Crunch - zdróweczka dla Was i udanej imprezki :-)
Ania - uściskaj Piotrusia i zdróweczka dla Was:happy:
Kasia - fajnie, że Karolinka zadowolona :happy:
Mrowa - no rzeczywiście pracowita jesteś jak mróweczka :tak:

reklama
Co do parku to się troche rozczarowałam ostatnio..byłam tam pare lat temu i myslałam, ze skoro tyle ludzi chodzi do parku to coś zmienili, a szczerze powiem, że nie za wiele tam jest jak na taka liczbe dzieci..powinien byc jakis większy ten plac zabaw i drewniany..:tak:przynajmniej według mnie
tak jak jest na osiedlach:tak:
teraz jak jakies dziecko zajmie hustawke to juz kaplica i inne szans nie maja przez najblizsze pol godziny

Anita :szok::szok::szok: a jaki jest? Drewniany przecież??? :sorry:
Wg mnie jest ok i nie ma co narzekać :tak:

Anita - drewniany - i bardzo fajny :-) ale jak bedzie taka pogoda i jeszcze mokro to żadna przyjemniość dla dzieci:baffled:

Ja wysyłam Amelke w niedzielę do kina z Jackiem na Potwory kontra obcy na 14 :happy:

Dzień dobry.

Rano jak wstałam to mówić nie mogłam. Gardło niby nie boli, ale takie kluch czuję. Ściągnęłam szwagierkę i wyskoczyłam do przychodni - na razie żyć będę ;-) - mogę zostać jeszcze na Bioparoxie a jak będzie gorzej to mam Duomox.

agunia271 Poszalała Doma zakupowo. I kochana, że tak o wszystkich pamiętała.

anitaa84 Dla mnie park jest OK, chociaż jakby jeszcze kilka huśtawek się pojawiło to było by jeszcze lepiej. :tak:

Muszę zobaczyć co do przepisów powklejałyście bo mam zaległości w innych wątkach. ;-)

Ja wysyłam Amelke w niedzielę do kina z Jackiem na Potwory kontra obcy na 14 :happy:

U mnie Michał chce na to iść. Zobaczymy - może w przyszłym tygodniu się wybierzemy. Ciekawe czy moje vouchery na to działają. (pani w kasie niby mówiła że tak, ale to jest 3D, a wydawało mi się że na nie już nie)

reklama
Do góry