reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

No i się udało. Matuś zjadł trochę obiadu a potem płakał o bajkę więc położyłam go do łóżka dałam ulubionego jakiś czas temu misia włączyłam Cars do słuchania i usnął sam :-) Pochwalę się po cichu że ostatnio Matuś nosi pieluchę tylko w dłuższej podróży i jak śpi :-)

reklama
Hejka!!!

Aniu biedny Piotruś....wszystkiego dobrego:-:)-:)-(strasznie dużo tych szwow:eek::eek::eek::eek:
Marlenka dziś bylam w UP ...i nie bardzo bylam dyspozycyjna:baffled::baffled::baffled:ale następnym razem chętnie:laugh2:
u nas na osiedlu tez nowe zabwki są;-)fajowe:tak::tak::tak:

Ale wygwizdów teraz się zrobił - pewnie coś przyniesie.

Zaliczyliśmy dwa małe spacerki - przed południem do apteki i po południu odebrać chleb ze sklepu ze zdrową żywnością.

A teraz wypiliśmy koktajl truskawkowy i chłopcy poszli grać.

karolcia1983 Może będziecie musieli auto koło łóżka Matiego zmieścić. :-) Ale śpioszek z Dominika. I brawo dla Matiego. Pewnie ci umknęło jak pisałam - byłam z Piotrusiem u urologa dziecięcego bo ma tendencję do sklejania napletka, w połowie miał zwężenie i jeszcze otwór nie na czubku tylko z boku taki zakrzywiony. I lekarz stwierdził, że wymaga to interwencji chirurgicznej. O ile teraz mu to w niczym nie przeszkadzało, i nawet żadnych stanów zapalnych nic nie miał, to w przyszłości mógłby z tym kłopot. I chodzą potem tacy 15-latkowie i starsi na takie zabiegi. W pierwszym terminie się nam nie udało(dwa tygodnie temu), bo zaraz po tej wizycie zaczęli obaj kichać i kaszleć. I załatwiliśmy to wczoraj.

amitta84 No to super, że Oskarkowi spodobał się jeźdźik

agunia271 Czyli bez zmian. :-( A jak tam Doma - ona dzisiaj jest w szpitalu?

kasiadove I jak tam Karolcia po wycieczce?

Witam przy kawce i truskawkach :-)
strawberry.gif
kawa_mrozona.jpg

Karolcia - superowe suwaczki :-)

Idę trochę posprzątać - chociaż strasznie mi się nie chce :wściekła/y:;-)

Ostatnia edycja:
reklama
kasiadove nie wiem jak reszta :-D ale ja jestem chętna :tak: jutro do Krakowa jadę (dodzwoniłam się ;-)jest przeczytana:szok:) więc może przyszły tydzień jakoś :-)

do nas też chodzik doszedł ale nie bardzo jest zabawa :eek: trzeba się oswoić chyba :tak:

Ania zdrówka dla Piotrusia dzielny chłopak :happy:

no i co ja tu miałam jeszcze napisać .....:rolleyes::huh:

Do góry