reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
witam wieczorową porą.
Po wczorajszej bezsennej nocy zaraz idę spać.

Dzięki za kciuki. Jeszcze przez najbliższe dni się przydadzą.
Piotruś oczywiście usypiał u mnie na kolanach - ale śmierdziel ten usypiacz - anestezjolog mówił że to czekoladowo-benzynowy zapach - w którymś momencie Piotruś się ruszył i poczułam - ble. Zresztą w domu też mówił, że śmierdziało i nie chciał maseczki. Po półgodzinie było po sprawie - ma 30 szwów :szok: nie wiem gdzie to się zmieściło. Siusiaka spod opatrunków prawie nie widać, a do sikania trzeba je trochę odsuwać żeby nie zmoczył. Tyle w teorii, bo w praktyce to kiepsko z tym. Spało mu się dobrze, bo nie miał ochoty się wybudzić - dopiero jak go potarmosiłyśmy z pielęgniarką to zaczął przytomnieć i od razu stwierdził, że chce do domu. No ale z tym to jeszcze chwilę zeszło. Za dwa dni mamy zdjąć opatrunek, a za 7-10 zgłosić się na kontrolę.
No i raczej piknik rodzinny 2 czerwca nie dla nas - mają być dmuchańce do zabawy a przecież nie upilnuję go żeby nie szalał.

Beti fajne przepisiki dodałas ...ja jutro robie sałatkę szopską:eek:przepisik wrzucę;-);-);-)
Szposką zajadałam się w Bułgarii.Mniam mniam pyszności.

idziemy na piwo we wtorek kto chętny
Coście się tak uparły z tym wtorkiem???Ja z zasady odpadam we wtorki bo H chodzi na halę.

Anneczka Madzia ok.Rośnie jak na drożdżach.Pięknie śpi w nocy a w dzień zbójuje.Daj znać kiedy mogę podejśc po książki.

Beti Dominik padł wczoraj po ponad 30 minutowym jedzenie przed 19. Myślałam że obudzi się na kąpiel ale nic. Ok 20:30 postanowiłam wymyć go w misce. Położylam go wcześniej na brzuchu rozebrałam wymyłam ubrałam a on cały ten czas przespał (zdj. wrzucę do tajnej galerii). Nawet jeść nie chciał już. Obudził się ok 2:30 na jedzenie.

Karolcia to po co go kapałas jak spał? przeciez nic by mu sie nie stało jakby poszedł spac "brudny" ;-)

reklama
dzień dobry

Załączniki

• 120_b_sok_pomara.jpg
    120_b_sok_pomara.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 40
Do góry