anneczka1983
Fanka BB :)
w sumie byliśmy prwie w dwójkę ;-) ale miło wspominam i wsumi nie przy samym głównym deptaku a jednak wszędzie blisko, do Kołobrzegu dojeżdża miejski autous stamtąd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Adik chyba żartujesz podejrzewam że on to mógłby nawet stanąć oko w oko z jakimś potworem i nic by sobie z tego nie zrobił (wrzasku to ja narobiłam na jej widok :-):-))Witam rankiem!!!!
Pogoda ma być dzis piękniasta;-);-);-)
ja mam sporo zalatwieńbank, sklep i może urzad miasta
Karolcia to nieciekawiezdrówka dla męża
Massiek aAdik się nie bal wiewiórki???
dziewczyny a kiedy jakies parkowe zrobimy co?? jutro pogoda ma sie na jeden dzień popsuć..a może we srodę???
Wiem, rok temu też nerwowo o tej porze szukałamKasia, może być ciężko o tej porze roku. A ludzie faktycznie powariowali z tymi cenami
że niby ja?Ania a Wy gdzie planujecie jechać?
Tak, Tyże niby ja?
Nie wiem? Może znowu do Szczawnicy - Michał tak chciał. Piotrek już większy to już by można było znowu się wybrać na dalszą wyprawę. (Michał jak miał 4 lata to całe Pieniny przeszedł na własnych nogach, a Piotrek w nosidle)