reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
oczywiscie ze swoją kawą mam przyjsć ;-);-);-)
pryzjdę na pewno bo mój kolega znów chory przyszedł do pracy to przecież nie bedę tu z nim siedzieć, żeby się zarazić, ale na razie czekam na 8 żeby iść do bufetu, bo nie jadłam i nie mam śniadania:baffled:

witam no i znow sie zgubilam:tak::-D.

Biedrona mi po scianie drepcze:-D.

Moj ma do srody jesczcze cos w pracy do zrobienia a potem nic. Nie maja nowych zlecen , firma ma ok 100 pracownikow a wczoraj bylo 4. A mowi ze rano przed firmami puste parkingi i luz na ulicach korkow nie ma. Niemcy maja luz. Jestesmy troszke w szoku. Chyba wezniemy urlop i pojedziemy do Polski , tylko co potem robic:confused:

A ja sie czailam na tego spokomacka mam zamiar jakies zaslonki sobie kupic.

Masiek oj fajnie tak takiego szkraba ogladac na scenie, kamerke bierzesz?
Biedny Wojtulek.

Musze sobie wozek podwojny kupic bo spacer to meka. Tyle czasu sie zastanawiam i nic wybrac nie moge:crazy:.

witam :-)
Madzik to jest na Pułaskiego przy skrzyżowaniu z Mościckiego. Tam na rogu jest kwiacirnia i w stronę Krakowskiej drugi dom za nią. Na parterze pomalowane na biało szyby.
Agatak no to niefajnie z autkiem :baffled: A A melka jak w przedszkolu?
Ewelina no coś nas zaniedbujesz... ;-)
Massiek trzymamy kciuki za Adrianka :tak:Napewno wszystko sie uda :-):tak:
Dana i jak dziś MAdzia? Fajne przepisy wkleiłaś :tak:Ten na karkówkę brzmi pysznie :-)
Kicia nieciekawie z ta pracą:baffled: Oby sie szybko polepszyło!

witam się i ja :-) jak na mnie to późno bardzo :-) ale miałam dziś promocję i sen dłuższy :-)

fajnie macie z tymi ćwiczeniami ja bym się wybrała no ale nie bardzo mam czas bo Kuba ma dużo zajęć popołudniami :baffled:

Myśmy mieli pytania od Kuby skąd się dzieci biorą :-D:-D:-D i mój K. powiedział że trzeba odpowiedniej ilości pocałunków :-D:-D:-D
a potem się dziwił że moja siorka zaraz po ślubie w ciąże zaszła :-D:-D:-D bo przecież nie zdążyliby się tyle nacałować :-D:-D:-D

Czesc dziewczyny :-)
Postanowilam ze dzis ogranicze swoj kontakt z komuterem i wezme sie za aerobik domowy;-) czyli sprzatanie bo wystarczy ze nie zrobie tego 2 dni i sajgon:szok::szok::szok:;-)

kicia rozumiem wasza sytuacje bo mam to samo, moj T pracuje za granica i teraz tez ma przestój i ma siedziec w domu tylko nie wiemy tez jak dlugo..na jedno to spoko bo sobie odpocznie i posidzi z nami ale z drugiej strony nie wiadomo co bedzie jesli zabawi dłużej..

Moj synek znowu zasnal o 21 i wstal o 8 rano. Cud miód:rofl2: Tak sie przechodzi zabkowanie hehe bo mu ida pierwsze zeby - dwie dolne dwojki:-):-)

Zdrówka dla wszystkich biednych chorowitków:tak::tak:

Witam przy śniadaniu :-)
Wróciłam właśnie z przychodni ;-)papierek mam podbity ;-)
Ania spotkałam Twoją mamę ;-)

Ewelinas a jak dzieciaczki?
Kicia :szok: kurcze to w takim razie u nas kryzysu nie ma ;-)

Stawiam :-D

sniadanie.jpg

FR_961313_23765670_148285l.jpg

reklama
Myśmy mieli pytania od Kuby skąd się dzieci biorą :-D:-D:-D i mój K. powiedział że trzeba odpowiedniej ilości pocałunków :-D:-D:-D
a potem się dziwił że moja siorka zaraz po ślubie w ciąże zaszła :-D:-D:-D bo przecież nie zdążyliby się tyle nacałować :-D:-D:-D
Dla mnie wersja z pocałunkami jest trochę niebezpieczna :-D:-D:-D;-)

Do góry