reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

hejka :-)

Kasia alez pyszności z samego rana serwujesz ;-)
Syper ze papierek podbity ;-)

Ania zdrówka dla Michałka :-) sama bańki stawiasz ?? jakie ??

A my idziemy na 13 do dr Agasiowej, po 20 minutach dzwonienia udało sie dodzwonic i zarejestrowac;-)

Dziewczyny ja tez chetna na aerobik , tylko zeby sie nie skończyło tak jak Dana pisze :-D:-D

reklama
Ja znam niestety tylko jeden ale wiem ile mnie to nerwow kosztuje zanim sie dodzwonie, a jak sie dodzwonie to Pani mówi ze jest jedno miejsce wolne za godzine:szok::szok: a ja w pizamie i sama z dzieckiem:-):-)

Hej wzystkim :)

Karola dziś wychodzi z Dominisiem do domku :) super :-):-):-)

Agata to kicha z autkiem :crazy:

Ania zdróweczka dla MIchałka :tak:

Kasia pyszne śniadanko :-)

Marcel poszedł spać o 21 a o 8.28 się obudził :-):-):-)

Juz mówiłam ze dawno bym sie przeniosla gdzie indziej bo parkingu tez tam nie ma i trzeba zjezdzic pol miasta zeby znalezc miejsce, a potem taszczyc to chore dziecko, no ale Agasiowa nie przyjmuje nigdzie indziej wiec musze zniesc niedogodnosci:-)

reklama
Do góry