reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
witam

Kurcze, Michał po tej urodzinowej imprezie zaczął kaszleć i ma katar. Postawiłam mu w sobotę bańki, daje syropy i psikam do nosa i gardła i mam nadzieję, że mu przejdzie.

agawa25 Też się nauczyłaś robić kawę z wzorkiem. ;-)

agataxk To ranny ptaszek jest z Amelki. I niezłe ma teksty. :-D

dana-news Niezła jazda. Wiesz - oszczędności na wszystkim. :wściekła/y: Zdrówka dla dziewczynek.

nikia Altacetu zdaje się nie można poniżej 3 lat. (czyli Wojtuś by się już łapał ) Zdrówka dla dzieci.

beattta Zdrówka dla Oskarka.

madzikm Fajne drzwi.

aguniaw271 Biedny Wojtuś. Dobrze, że przynajmniej chce siedzieć.

kasiade Gratulacje dla Olguni.

Było sobie życie jest fajne. Mamy nagrane. ;-)

nikia Altacetu zdaje się nie można poniżej 3 lat. (czyli Wojtuś by się już łapał ) ;-)

wlasnie dziwna to jest sytuacja bo mi zawsze mowi pielegniarka w centermedzie ze jak wystapi zaczerwienienie po szczepieniu to wlasnie smarowac Altacetem..hmm w sumie nie stosowalam bo nigdy sie nic nie dzialo ale w szafce mam

juz sama nie wiem, ale podobnie jest z aphtinem - na plesniawki go zalecaja lekarze i polozne a na opakowaniu napisane ze nie stosowac u dzieci ponizej 11 roku zycia, na necie czytalam ze ma szkodliwy skladnik dla niemowlat.. to ja juz pytan nie mam bo niektore polozne zalecaja by stosowac go PROFILAKTYCZNIE CODZIENNIE aby nie bylo plesniawek..:szok::szok:

Czyżbyście planowały jakieś ćwiczenia? Chętnie bym się zmobilizowała...

Jeszcze tydzień będziemy we W. Odwiedzamy koleżanki/kolegów i tylko czasu brak i tak szybko się kurczy...;-)

witam

Kurcze, Michał po tej urodzinowej imprezie zaczął kaszleć i ma katar. Postawiłam mu w sobotę bańki, daje syropy i psikam do nosa i gardła i mam nadzieję, że mu przejdzie.

agawa25 Też się nauczyłaś robić kawę z wzorkiem. ;-)

agataxk To ranny ptaszek jest z Amelki. I niezłe ma teksty. :-D

dana-news Niezła jazda. Wiesz - oszczędności na wszystkim. :wściekła/y: Zdrówka dla dziewczynek.

nikia Altacetu zdaje się nie można poniżej 3 lat. (czyli Wojtuś by się już łapał ) Zdrówka dla dzieci.

beattta Zdrówka dla Oskarka.

madzikm Fajne drzwi.

aguniaw271 Biedny Wojtuś. Dobrze, że przynajmniej chce siedzieć.

kasiade Gratulacje dla Olguni.

Było sobie życie jest fajne. Mamy nagrane. ;-)
Altacet można u mniejszych dzieci - mnie pediatra kazała stosować po każdym szczepieniu

reklama
Dana może zamów sobie wizyte domową ?? żeby już Madzi nie ciągac po przychodniach
Tak zamierzam zrobić jak się bardziej zaniepokoję.

Danusia a może Madzia podłapala jakąś bakterie w szpitalu?? robli jej wymaz z nosa???
Nic takiego nie pobierali, ale chcę iść z nią do laryngologa i wykonać takie badania prywatnie.

Genaralnie nie jestem matką-panikarą i z katarkiem da się żyć.Boję się, żeby kaszel się nie włączył bo to już gorzej.Oby na katarku się zatrzymało, a najlepiej żeby wszystkie cholerstwa sobie poszły.

KasiaDe gratulacje dla Olgusi.

Już Was widzę jak grupą idziecie do Formy-nic nie poćwiczycie:-p:-p;-)

Do góry