reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Dokładnie. Ja sie jej zapytalam czy ma to znaczenie jesli zaszczepi sie nie w 6 mies tylko pozniej wiec potwierdzila ze spoko :-)
Juz jestesmy umówieni na przyszly piatek i na jakis czas beda szczepienia z głowy.

A dzis swietujemy 7 miesiecy :) ale ten czas leci..

Ostatnia edycja:
reklama
A dzis swietujemy 7 miesiecy :) ale ten czas leci..
wszystkiego najlepszego na nowy miesiączek
SugarwareZ-235.gif

moja koleżanka ze studiów też urodziła 12 sierpnia :tak::tak::tak: na starym szpitalu :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
ale popisałyście wczoraj :szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2:
uśmiałam się znów z ranka ;-);-);-)

ja dziś do tego mechanika w końcu muszę się wybrać bo wybieram się już od poniedziałku :rofl2: a w sumie ma pół godzinki roboty bo wyświetlacz nam padł:angry:

moje dziecko raczkuje :szok::szok::szok: a w zasadzie pełza po pokoju :-D:-D:-D jak go na chwilkę zostawię to znajduję już zupełnie w innym miejscu pędzi przez dywan do podłogi :-D:-D:-D bo na podłodze to już gorzej (parkiet);-) ale dumna jestem :sorry2::tak:

Witam z ranka!!!

he he widze ze humorek to wy dopiero wieczorem macie co:sorry::sorry::sorry::sorry:
Agatka no to gratulki dla Mikołajka!!koniec leżenia na macie:eek:spokojnego jak mama na forum;-);-)a jak Kubuś??
Danusia super że jestescie!!Nareszcie!!!
ooo Ilaria..stanowczo za rzadko zaglądasz:-D:-D:-D:-D
Buziaczki dla Oskarka:-):-):-)na 7 miesiecy:laugh2:

a ja od rana piorę zesikana koldre,prześcieradło i ubranie:rofl2:a lózko sie suszy...a pampers byl ubrany i jest suchy calkiem...ech te chlopy:crazy::-p

Agawa dzieki za zyczenia i gratuluje Mikołajkowi nowych umiejętności :-) Moj się uparł że do tyłu nie bedzie chodzic więc usilnie rusza ku przodowi krokiem żaby :-) musimy sie cieszyc ostatnimi chwilami ich bezruchu bo pewnie zatesknimy za tym a przynajmniej ja :-)

Na nowym szpitalu ja rozpoczelam dzien bo urodzilam o 2 w nocy a potem to tyle dzidziusiów przyszlo na swiat ze łózek zabraklo w tym dniu. Dopiero na kolejny dzien jak mamy niektore wyszly to od nowa sie zaczeło :)

a ja od rana piorę zesikana koldre,prześcieradło i ubranie:rofl2:a lózko sie suszy...a pampers byl ubrany i jest suchy calkiem...ech te chlopy:crazy::-p
no to nieźle masz :-( Kuba lepiej choć kaszel go jeszcze męczy ale już je apetyt mu wrócił więc jest git :tak: posiedzi do końca tygodnia w domku ...

no właśnie koniec spokojnego leżenia na macie :szok::szok::szok: jak ja teraz będę klikać ;-)chyba z Mikołajem na kolanach :-D:-D:-D

Danusia super że w domku już jesteście a jak Emilka?
Ilaria dalej obłożona robotą jesteś czy już ci ulżyli troszkę?

Agawa dzieki za zyczenia i gratuluje Mikołajkowi nowych umiejętności :-) Moj się uparł że do tyłu nie bedzie chodzic więc usilnie rusza ku przodowi krokiem żaby :-) musimy sie cieszyc ostatnimi chwilami ich bezruchu bo pewnie zatesknimy za tym a przynajmniej ja :-)

Na nowym szpitalu ja rozpoczelam dzien bo urodzilam o 2 w nocy a potem to tyle dzidziusiów przyszlo na swiat ze łózek zabraklo w tym dniu. Dopiero na kolejny dzien jak mamy niektore wyszly to od nowa sie zaczeło :)

no trzeba się nacieszyć choć ja już nie mam czym bo mknie do przodu :-D:-D:-D to ty się jeszcze ciesz :tak:;-);-);-)
w ogóle w sierpniu wysyp był i dużo dzieci strasznie :tak: nie wiem czy zauważyłaś ale większość chłopców się rodziło :szok::rofl2:

reklama
Do góry