reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

anrysa- to szczepienie ma być w 9 roku życia,więc nie po 9 urodzinach,a raczej przed.

My mamy zakaz słońca,więc teraz wróciliśmy i młoda się kąpie.

Spokojnej nocki

reklama
Kurde to moja siostra była w 3 klasie dopiero z córką, mi się wydawało, że w 10 roku życia, to my już jesteśmy po terminie grubo.

Moniaga sprawdziłam na stronce MSZ i pisze, że w 10 roku życia świnka, odra i różyczka więc chyba możemy być spokojne:) Wiki dostał wezwanie od razu jak skończył 9 lat więc chyba z automatu wszystkim 9 latkom wysyłają.

pandoria witaj
tutaj masz linka do osoby która się kiedyś tutaj ogłaszała ;-) https://www.babyboom.pl/forum/tarnow-f285/sesja-ciazowa-w-studio-40244/
powodzenia , no i napisz gdzie będziesz rodzić ,znasz płeć??
u mnie nocka w miarę tzn bez gorączki :baffled: ale od rana powróciła , więc ja już nie wiem od czego to

dzięki za namiary,. przyglądnęłam się ich portfoliu, hmm nie o to chodzi,.. muszę szukać dalej...

Tak poród domowy, odwaga odwagą, wybór świadomy tylko że u nas w Tarnowie to straszny temat tabu, ba powiedzieć nawet można że surrealistyczny koszmar położnych, ginekologów i dyrektora Urzędu Stanu Cywilnego hehehe.... zaczęłam pisać bloga na ten temat dla innych mam może kiedyś się komuś to przyda. Na razie nie będę się chwalić swoimi wypocinami na forum, poczekamy na rozwiązanie :)
Pozdrawiam serdecznie, jeszcze raz dziękuję za pomoc wysłaną na priv i tą publiczną.

Kochane Mamusie- z okazji naszego święta życzę wam i sobie samych radosnych,pełnych wzruszeń i miłości chwil.

Hej, też wszystkiego najlepszego.:):-)
Pandoria, kurde odważna jesteś, choć szczerze, to pewnie gdyby nie był ze mnie taki króciok jaki jest to może bym się zdecydowała na poród domowy, wydaje mi się, że dużo lepiej dla kobiety. Byle by szpital był niedaleko w razie w.

ja nie wiem jakosc miałabym obawy, ale podziwiam Cie.

ja bylam na wizycie w piatek, z malym wszystko ok zdrowiutki, no potwierdzilo sie ze chłopak. wazy 406 g.

hej
arwen to super :tak: ,fajnie bo nie będziesz musiała kupować zbyt wielu rzeczy dla małego ;-) ,ja dużo dla młodej dostałam od bratowej D ale już mi się kończą i od rozmiaru 80 muszę już zacząć kupować :tak:

reklama
no to jest duzy plus dla Patryka w sumie tez nie kupuje duzo narazie bo mam ciuchy po synku siostry co jest rok starszy ale coraz mnie bo moj mlody to nosi juz taki rozmiar jak synek siostry 98-104. Malych natomiast mam duzo ciuszkow.

A tak jakby była dziewczcynka to nawet nie mialam bym odkogo miec bo tak sie sklada ze u nas w rodzinie sami chlopcy

Do góry