reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
ciekawe jak długo się temat pociągnie :-D:-D:-D
ja po dzisiejszej nocy i dniu mam dość , Kuba z wysoką gorączka to nie na moje zdrowie , najgorsze że kolejna nocka przede mną , mam nadzieje że szybko mu to minie ,a do tego jutro na szczepienie z Lenką

Dobry wieczór

Żeby nie było to i ja coś napiszę:-)

U nas było ciężko- Asia zaczęła chodzić plus zęby plus komunia Miłosza i plus kłótnie z m...
Ale już po wszystkim- na szczęście! Zaczynam delektować się wiosną i spokojem.

Zdrówka dla dzieciaczków i mamuś!

Dobranoc

Anrysa ja moge tu pisac czemu nie :-).

A jak długo bedziemy pisac to sie okaże :-).

Aniasm kurcze może ta nocka bedzie lepsza i juz nie będzie takiej temperatury co :happy:.

Moniaa widze że i u Was cos sie dzieje :-),
ale pewnie nudno by było bez tego :-).
Najważniejsze ze jest ok :-).

Ja mam dzis wolne zamieniłam się z koleżanką bo mój Igor troszke chory
byłam u lekarza i ma gardło chore ,narazie bez goraczki
dostał leki i zobaczymy mam nadzieje że przejdzie bo mamy festyn
w przedszkolu w sobotę :blink:.

Witam wszystkie mamy, miło mi was poznać :)
Jestem tutaj pierwszy raz gdyż,... hmm poszukuje fotografa do sesji ciążowej w rozsądnych pieniądzach. Termin porodu już za 2 tyg. wiem, że dość późno się zebrałam na poszukiwania, ale tyle formalności i załatwień trzebabyło popełnić przed porodem domowym, że dopiero teraz mam chwilę oddechu. Może znacie kogoś z Tarnowa kto by był w stanie zrobić fajną sesję, byle była ona dość oryginalna.
Pozdrawiam was wszystkie.
Pandoria

igorekk no niestety nie wiem czemu, juz mam dość ale czego sie nie robi dla dziecka. w piatek wizyta i mam stresa. Patryka rodziłam na nowym. A teraz stary. Siora mi mowila ze remont zrobili ale nie wiem podobno tylko na ginekologi.

AniaSm współczuje takiej nocki. mojemu młodemu kiedyś sie tak zdażyło ze nocy miał straszna goraczke az sie trzas, to był piatek na sobote na drugi dzien nic ani kaszel ani katar i goraczki tez nie bylo . oby z twoim było jyz lepiej.

monia ciesze sie ze juz dobrze.

igorekk poczekam do jutra (zobacze jak będzie w nocy) , bo kiedyś już tak było że mnie odesłali z kwitkiem ,kazali zbijać temp i tyle a miał dużo większą ,może to trzydniówka i jutro już się skończy?
arwen fajnie że już na półmetku , teraz chyba najfajniejszy etap ciąży masz (przynajmniej wg mnie) bo jeszcze można się normalnie poruszać i zaczyna być czuć ruchy , bo ostatni trymestr to dla mnie już straszna męczarnia była

no i po szczepieniu , Lenka zachowywała się dokładnie tak samo jak Kuba w jej wieku czyli nie będe jej mogła nigdzie przewinąć w obcym miejscu tylko na kolanach :tak:, ale najważniejsze że zdrowo rośnie :-)

reklama
hej wszystkiem :-)
witaj pandoria, hm...poród domowy???dobrze przeczytałam, podziwiam ja taka odważna bym nie była ale to moze z tego względu że ja miałam problemy w ciąży.
poza tym u nas po staremu, Mateusz łobuzuje mi już nieźle :-)

Do góry