reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Arwena wiesz już co będzie??

Ja tylko napiszę, że kocham ciepełko i jak dla mnie taka pogoda może być cały czas a zima najchętniej niech zniknie z ziemi:pP:)))

reklama
Cześć,kobitki

No i pogoda się popsuła...I moje dziecko też-jęczy cały czas i nie wiem czego chce. Masakra! A Miłosz na Z.Szkole ,więc mam tylko nią się zająć.

arwen- gratuluje drugiego synka! To bardziej ekonomiczne rozwiązanie. U mnie dzieciaki będą w jednym pokoju- 9-latek i dwulatka. Trza się szykować na wojne!:happy2:

pandoria- a który lekarz i połozna poszli na poród domowy? Oczywiście ,jeśli to nie tajemnica. No i koniecznie napisz jak wrażenia po.

Pozdrawiam

OKurde gapa ze mnie nie doczytałam, że arwen ma mieć drugiego synka. Gratulacje:) Napiszę że jak się ma dwóch synków to też są wojny::-D

Hehe, no właśnie to jest pełna konspiracja na naszej galicji. W większych miastach nie jest to aż taki problem zwłaszcza żę jest to legalne, ale w Tarnowie,... to co innego. Położnej szukałam 3 miesiące, w końcu jedna się zgodziła, ale nikt nie może znać jej imienia bo będzie miała problemy. Brzmi to irracjonalnie, niby legalnie a podziemie. Na poród wciąż czekam, basen rozłożony,... tylko bomblowi się jakoś nie pali do wyjścia :) Zdam relacje już po,...

u mnie na osiedlu sasiadka rodzila w domu kilka lat temu, ale nie wiem czy sama chciala czy bylo za pozno jechac do szpitala. ja osobicie bym sie nie zdecydowała,ale to kazdego indywidualna sprawa. ja tak mysle ze moze polozne boja sie w razie jakby bylo cos nie nie tak to ze bede ponosili jakies konsekwencje, a w szpitalu to sa lekarze, odpowiedni sprzet itd....

Witam z rana

Siedzę przed kompem i oglądam "kawe czy herbatę", bo Miłosz będzie NA ŻYWO z zielonej szkoły. Maja mieć lekcje na temat lasów. Dokładnie nie wiadomo o której będą,więc siedzę i czekam.:-)

Macie racje- Tarnów to taki zaścianek. Ale chyba nie zmieniłabym go na inne miejsce....Chodzi mi o zmianę dla kaprysu, a nie z konieczności of kors;-)

pandoria- trzymam kciuki!

Z okazji Dnia Dziecka zyczę wam dziecięcej beztroski i luzu.

Miłego dnia,kobietki

Ostatnia edycja:
reklama
A ja z miłą chęcią bym się stąd wyniosła. Nie lubię tego miasta, ze względu na to, że trudno się tutaj żyje, są małe możliwości. Nienawidzę drżeć o stratę pracy, bo nic tu nie ma, jak nie masz wsparcia w rodzinie, nie wiem nie mieszkasz z rodzicami albo ci nie pomagają jak nam to z reguły masz niestałą pracę jak ja i nerwowe życie, a na dłużą metę to ciężkie, człowiek dostaje świra od tych problemów itd.. Gdyby nie dzieci i to, że mój na razie musi tu być to wyjechałabym za granicę.

Do góry