reklama
moniaaga
Zaciekawiona BB
Cześć,kobitki
No i pogoda się popsuła...I moje dziecko też-jęczy cały czas i nie wiem czego chce. Masakra! A Miłosz na Z.Szkole ,więc mam tylko nią się zająć.
arwen- gratuluje drugiego synka! To bardziej ekonomiczne rozwiązanie. U mnie dzieciaki będą w jednym pokoju- 9-latek i dwulatka. Trza się szykować na wojne!
pandoria- a który lekarz i połozna poszli na poród domowy? Oczywiście ,jeśli to nie tajemnica. No i koniecznie napisz jak wrażenia po.
Pozdrawiam
No i pogoda się popsuła...I moje dziecko też-jęczy cały czas i nie wiem czego chce. Masakra! A Miłosz na Z.Szkole ,więc mam tylko nią się zająć.
arwen- gratuluje drugiego synka! To bardziej ekonomiczne rozwiązanie. U mnie dzieciaki będą w jednym pokoju- 9-latek i dwulatka. Trza się szykować na wojne!
pandoria- a który lekarz i połozna poszli na poród domowy? Oczywiście ,jeśli to nie tajemnica. No i koniecznie napisz jak wrażenia po.
Pozdrawiam
Hehe, no właśnie to jest pełna konspiracja na naszej galicji. W większych miastach nie jest to aż taki problem zwłaszcza żę jest to legalne, ale w Tarnowie,... to co innego. Położnej szukałam 3 miesiące, w końcu jedna się zgodziła, ale nikt nie może znać jej imienia bo będzie miała problemy. Brzmi to irracjonalnie, niby legalnie a podziemie. Na poród wciąż czekam, basen rozłożony,... tylko bomblowi się jakoś nie pali do wyjścia Zdam relacje już po,...
AniaSm
Fanka BB :)
pandoria a co z lekarzem?? no i co jeśli pojawiły by się jakieś problemy??
jakoś mnie nie dziwi że w Tarnowie to takie prawie nielegalne ,
jakoś mnie nie dziwi że w Tarnowie to takie prawie nielegalne ,
u mnie na osiedlu sasiadka rodzila w domu kilka lat temu, ale nie wiem czy sama chciala czy bylo za pozno jechac do szpitala. ja osobicie bym sie nie zdecydowała,ale to kazdego indywidualna sprawa. ja tak mysle ze moze polozne boja sie w razie jakby bylo cos nie nie tak to ze bede ponosili jakies konsekwencje, a w szpitalu to sa lekarze, odpowiedni sprzet itd....
brylancik22
no moze z tymi położnymi to i racja ale dobra nie straszcie już dziewczyny, wszystko bedzie ok :-)
moniaaga
Zaciekawiona BB
Witam z rana
Siedzę przed kompem i oglądam "kawe czy herbatę", bo Miłosz będzie NA ŻYWO z zielonej szkoły. Maja mieć lekcje na temat lasów. Dokładnie nie wiadomo o której będą,więc siedzę i czekam.:-)
Macie racje- Tarnów to taki zaścianek. Ale chyba nie zmieniłabym go na inne miejsce....Chodzi mi o zmianę dla kaprysu, a nie z konieczności of kors;-)
pandoria- trzymam kciuki!
Z okazji Dnia Dziecka zyczę wam dziecięcej beztroski i luzu.
Miłego dnia,kobietki
Siedzę przed kompem i oglądam "kawe czy herbatę", bo Miłosz będzie NA ŻYWO z zielonej szkoły. Maja mieć lekcje na temat lasów. Dokładnie nie wiadomo o której będą,więc siedzę i czekam.:-)
Macie racje- Tarnów to taki zaścianek. Ale chyba nie zmieniłabym go na inne miejsce....Chodzi mi o zmianę dla kaprysu, a nie z konieczności of kors;-)
pandoria- trzymam kciuki!
Z okazji Dnia Dziecka zyczę wam dziecięcej beztroski i luzu.
Miłego dnia,kobietki
Ostatnia edycja:
AniaSm
moniaga zgadzam się z tobą , też bym nigdy nie wyjechała z Tarnowa gdyby mój małżon za chlebem nie chciał jechać , no i napisz jak tam po relacji w tv??
reklama
A ja z miłą chęcią bym się stąd wyniosła. Nie lubię tego miasta, ze względu na to, że trudno się tutaj żyje, są małe możliwości. Nienawidzę drżeć o stratę pracy, bo nic tu nie ma, jak nie masz wsparcia w rodzinie, nie wiem nie mieszkasz z rodzicami albo ci nie pomagają jak nam to z reguły masz niestałą pracę jak ja i nerwowe życie, a na dłużą metę to ciężkie, człowiek dostaje świra od tych problemów itd.. Gdyby nie dzieci i to, że mój na razie musi tu być to wyjechałabym za granicę.