reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
Momo no widać, że padł, ja tylko tu zaglądam, żeby zerknąć na suwaczki ile dzieci już mają, bo co tu dużo mówić, już nikt tu nic nie pisze. Nowym dziewczynom z Tarnowa chyba się tutaj nie podoba a my w sumie też rzadko zaglądamy:-:)tak:

momo nie padł tylko nikt tu nie zagląda ;-):-D:-D:-D:-D oprócz nas oczywiście :tak:
arwen jak się macie??
u nas dzisiaj słonecznie to żeśmy się trochę poszwędali aż mnie teraz nogi bolą ,ale na pewno na zdrowie mi wyjdzie ;-)

momo nie padł tylko nikt tu nie zagląda ;-):-D:-D:-D:-D oprócz nas oczywiście :tak:
arwen jak się macie??
u nas dzisiaj słonecznie to użeśmy się trochę poszwędali aż mnie teraz nogi bolą ,ale na pewno na zdrowie mi wyjdzie ;-)

u nas juz pomalo lepiej chiciaz nadala mi sie zdazaja dni ze nie moge nic jesc bo zwymiotuje. w pietek mam wizyte to sie dowiem czy bedzie nadal chlopka, w 16 tc cos tam widziala lekarka ale niie byla na 100% pewna. po za tym im blizej porodu to mam stersa co do szpitala bo nie wiem czy dobrze ze wybrałm stary. u mnie wszyscy znajomi rodzili na nowym. i nawet nie mam kogo sie doradzic.
ja t

Witajcie tarnowskie ciężarówki i mamusie:)
Chciałabym Was zaprosić na zajęcia aqua fitness i aqua fitness mama+ (aqua fitness dla kobiet w ciąży) na nowo otwartym bardzo kameralnym basenie w Woli Rzędzińskiej. Więcej informacji na stronie internetowej plusk-swimming.pl w zakładce informacje lub mailowo aquafit.tarnow@gmail.com.
Pozdrawiam,
Instruktorka Anita

Hejka

To prawda jak cisza u nas to cisza,
a jak piszemy to piszemy :-D.

Arwen to Cie trzymaja te wymioty jeszcze :-(.

A na którym szpitalu rodziłas synka ??

Ja zarobiona i nie mam kiedy pisać :baffled:.

To ja też tu coś napiszę.
Arwen na Starym opieka jest ok, ciut gorzej z warunkami no dobra nie ciut no ale jak dla mnie pielęgniarki byłymilsze niż na nowym.

Igi Ty zarobiona kobieto:-)

reklama
Do góry