reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Witam

Też się melduję. Nie chce się ZNOWU usprawiedliwiać, ale coś komp nam szwankuje.
U nas ok. Młody idzie do szkoły i będzie trochę spokoju.W końcu!
Acha- teraz też mnie nie będzie pare dni ,bo w sobotę mała imprezka urodzinowa Miłoszka, a przy Asi to trzeba teraz każdą czynnośc liczyć podwójnie, np.odkurzanie zajmowało mi 10 min, a teraz 20 lub pół dnia, bo mała coś chce co chwilę.

Też mam wrażenie,że vanich się popsuł. Muszę spróbować oxy z biedronki, bo te malinki i marchewka...Koszmar!

Osy- kolejny koszmar tego lata! Pod oknem mam gniazdo...

tonka- współczuje niewyspania..wiem co to znaczy...choć od paru tyg jest lepiej.Tfu ,tfu- nie zapeszam.

anrysa- a co babcia zrobiła twoim dzieciom, o ile można wiedzieć. Ja jestem wdzieczna mojej mamie jak mi Asie weźmie.

No to do miłego, dziewczynki

reklama
Igorek ja też w Biedronie czasami zakupy robię, choć odplamiacza tam nie kupowałam nigdy.

Moniagaa ja też mojej mamie jestem wdzięczna za pomoc i teściowej w sumie też, tylko, że teściowa z deka nieodpowiedzialna jest co się objawia w różnoraki sposób, np. zostawieniem samych dzieci pod klatką choćby na kilka minut, dla mnie to nie normalne a ona poszła tylko na górę pieskowi wody nalać, wrrr.

Cześć

Tonka i jak noga boli ,na ugryzenia os dobra jest cebula :-).
Mnie w tamtym roku też ugryzło ze 3 szt smarnełam parę razy i przeszło :-).

Brylancik a czasem trzeba pożartować nie :-);-):rofl2:.

Moniaaga wszystkiego naj dla synka ,dużo zdrówka :-):-):-).

ja też czasem jestem w biedronce bo używam chusteczek dady i papier toaletowy też tam kupujemy bo w sumie to chyba najlepszy z tych które miałam i masełko z worlubia super jest zawsze świeże i mięciutkie a odplamiacz kupie tylko nie wiem jak wugląda ale poszukam ... aaa i jeszcze tam są takie super paluchy kręcone z serem albo czyste a ze ja nie lubie słodyczy tylko słone to to jest moim ostatnim odkryciem biedronki :)

Wypróbuje cebule :D
JA też używam chusteczek z dady są rewelacyjne
Mam nadzieje że się dziś wyśpie Widzę że wszystkie zajęte jesteście
Moniaaga wszystkiego naj dla Miłoszka
rojku dla mnie ebay to czarna magia...

Witam ponownie

Stukrotne dzięki za życzonka dla mojego urwisa!
Imprezka w sobotę, się powoli się szykuję.

Ja praktycznie 90% zakupów robię w biedronce.

anrysa- ja też się nie zgadzam z paroma wyczynami mojej mamci, ale wiem że ona za żadne skarby nie dała by skrzywdzić swoje wnusie.A Wiktor nie zostaje sam na polu? Co do Maciusia to masz rację, chyba że stali razem.

Pozdrawiam

hejka 100 latek dla Miłoszka

IGOREK a no pewnie ze trzeba pozartowac jak najbardziej

mowicie ze dady sa dobre to sprobuje bo ja kupuje pampersy ale drogie jak chlera no ale dobre

reklama
Do góry