reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Moniaaga dzięki za pocieszenie ze żlobkiem. Mam nadzieję, że będzie lepiej niz myślę.

Wiki kiedyś lunatykował jak można to tak nazwać, łaził mi w nocy po mieszkaniu albo budził się z płaczem i nie można go było za cholerę dobudzić. Teraz mu przeszło, wlaśnie od jakiś 2-3 lat mamy spokój choc np w lecie jak mój mąż zostawia otwart balkon na noc bo mu duszno to ja nadal mam schizę, że może Wiki nam wyjdzie.

A karmić chciałabym jeszcze przynajmniej do września, najdłużej jak się da.

reklama
Anrysa już tyle dałaś rade to i do września wytrzymasz albo i dłużej zobaczysz :))
tonka to tak specjalnie żebyś miała co czytać jak wrócisz ;) hehe
rojku mam nadzieje że z tatą już wszystko dobrze :)
jeśli chodzi o szczepienia to u mnie jest zupełnie inny kalendarz niż w PL i pneumo są za darmo ,chce jeszcze młodego zaszczepić p/kleszczom ale to dopiero na wiosnę

Heh rojku dobrze, że jesteś, ja też obecna. Kurde ale się napracowałam dziisaj w domu. Teraz tylko parę maili wysłać i lulu do łóżeczka. Maciek pewnie będzie się budził w nocy, bo kaszki całej nie zjadł na noc, tak go wymęczyliśmy:)

reklama
tonka a co Kamilowi idzie kolejny ząbek?? a ty się pewnie przeziębiłaś na tych wyjazdach co ;) ?
u mnie po wczorajszym ulewnym dniu wyszło słoneczko :) ,babcia wzieła Kube na spacer więc ja wstawiłam już pranie ,trochę posprzątałam i usiadłam na chwilkę ,ale zaraz się biorę dalej do roboty bo pasuje mi łazienke ogarnąć ,no i muszę sobie listę zakupów zrobić co mi jeszcze dla niuni potrzebne ;)
a zapomniałam was pytać czy któraś używa odplamiacza z Ariela?? kurcze bo kupiłam sobie jeszcze w PL i jest super :) ,schodzi mi wszystko z czym vanish sobie nie poradził :))

Do góry