reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Spoko Węgielek zawsze możesz wpaść do mnie na ważenie. Wagę dla niemowlaków też mam:p A c do chudnięcia to właśnie wczoraj uczciłam to muszynkiem:p;-)

reklama
anrysa - gratuluje bo jest czego :) i jeszczed nam powiedz ze chudniesz jak jesz murzynki to już nas całkiem zagtoujesz z zazdrości :p:p

basiu - a ty czego od siebie chcesz?? gdzie ty jesteś niby "gruba" ?? hmm chyba musimy się umówić na oględziny w przyszłym tygodniu bo coś nas tu wkręcasz :)

a gdzie reszta tarnowianek się zapodziała ??? laski wiosna nastała w grzadkach dłubiecie czy jak?? ;)

Hej:-)
Ja jestem ,nie robię nic w grzadkach Momo :-D

Kurde niedawno wróciliśmy z Igim i na dworzu wieje okropnie ,głowę chce urwac :shocked2:.

ąnia śliczny suwaczek :)
Anrysa Ty draniu Ja tylke to ważyłam jak byłam w podstawówce i to chyba gdzieś w 6 klasie ;p

Hej

AniaSm masz piękny suwaczek :-):-):-)
Bardzo się cieszę że wszystko ok :-):tak:.

Co tam u Was dziewczyny ?
Pogoda znów się popsuła jak nie wiatry to znów zimno :-(.
My pewnie pojezdzimy po rodzine ,i na zakupy pojedziemy bo mój musi mieć do auta .
Choć musze przyznać że bardzo nie lubię robić zakupów w Niedzielę.
Chyba jakaś tradycjonalistka jestem :confused:.

Ania suwaczek piękny. I proszę już 9 tc ahh znowu będziemy wypatrywać nowego dzidziusia:)
Tonka przecież mnie widziałaś. Wiesz, że wyglądam jak dziecko z podstawówki:p
Momo mam nadzieję, że mnie nie zamordujesz, ale ja nic kompletnie nie robię tzn. nie odchudzam się, samo leci. Teraz to się boję, żebym znowu nie zaliczyła po powrocie do pracy anorektyczej wagi, raz już to przerobiłam i długo wygrzebywałam się, żeby przytyć. Tak źle i tak niedobrze. W sumie mogłabym zostać na 44 kg, więc chyba zacznę jeść więcej murzynków itd.:)

reklama
anrysa leci z Ciebie bo karmisz Ja się cieszyła że po porodzie szybko mi kg zlecą jak będe karmić a tu masz babo placek... I walczyłam sama Jest lepiej niż przed ciążą ale to jeszcze nie moje marzenie :D

Do góry