reklama
momo1975
Fanka BB :)
anrysa - gratuluje bo jest czego i jeszczed nam powiedz ze chudniesz jak jesz murzynki to już nas całkiem zagtoujesz z zazdrości
basiu - a ty czego od siebie chcesz?? gdzie ty jesteś niby "gruba" ?? hmm chyba musimy się umówić na oględziny w przyszłym tygodniu bo coś nas tu wkręcasz
a gdzie reszta tarnowianek się zapodziała ??? laski wiosna nastała w grzadkach dłubiecie czy jak??
basiu - a ty czego od siebie chcesz?? gdzie ty jesteś niby "gruba" ?? hmm chyba musimy się umówić na oględziny w przyszłym tygodniu bo coś nas tu wkręcasz
a gdzie reszta tarnowianek się zapodziała ??? laski wiosna nastała w grzadkach dłubiecie czy jak??
AniaSm
wstawiłam suwaczek !!!!!! Kasiu widzisz hehehe
kasiazar
Ania
Super! A na kiedy dokładnie masz termin ?
Super! A na kiedy dokładnie masz termin ?
AniaSm
lekarz powiedział mi że ok połowy listopada
Hej
AniaSm masz piękny suwaczek :-):-):-)
Bardzo się cieszę że wszystko ok :-).
Co tam u Was dziewczyny ?
Pogoda znów się popsuła jak nie wiatry to znów zimno :-(.
My pewnie pojezdzimy po rodzine ,i na zakupy pojedziemy bo mój musi mieć do auta .
Choć musze przyznać że bardzo nie lubię robić zakupów w Niedzielę.
Chyba jakaś tradycjonalistka jestem .
AniaSm masz piękny suwaczek :-):-):-)
Bardzo się cieszę że wszystko ok :-).
Co tam u Was dziewczyny ?
Pogoda znów się popsuła jak nie wiatry to znów zimno :-(.
My pewnie pojezdzimy po rodzine ,i na zakupy pojedziemy bo mój musi mieć do auta .
Choć musze przyznać że bardzo nie lubię robić zakupów w Niedzielę.
Chyba jakaś tradycjonalistka jestem .
Ania suwaczek piękny. I proszę już 9 tc ahh znowu będziemy wypatrywać nowego dzidziusia
Tonka przecież mnie widziałaś. Wiesz, że wyglądam jak dziecko z podstawówki
Momo mam nadzieję, że mnie nie zamordujesz, ale ja nic kompletnie nie robię tzn. nie odchudzam się, samo leci. Teraz to się boję, żebym znowu nie zaliczyła po powrocie do pracy anorektyczej wagi, raz już to przerobiłam i długo wygrzebywałam się, żeby przytyć. Tak źle i tak niedobrze. W sumie mogłabym zostać na 44 kg, więc chyba zacznę jeść więcej murzynków itd.
Tonka przecież mnie widziałaś. Wiesz, że wyglądam jak dziecko z podstawówki
Momo mam nadzieję, że mnie nie zamordujesz, ale ja nic kompletnie nie robię tzn. nie odchudzam się, samo leci. Teraz to się boję, żebym znowu nie zaliczyła po powrocie do pracy anorektyczej wagi, raz już to przerobiłam i długo wygrzebywałam się, żeby przytyć. Tak źle i tak niedobrze. W sumie mogłabym zostać na 44 kg, więc chyba zacznę jeść więcej murzynków itd.
reklama