reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

siłownia daje dużo tylko że trzeba jeszcze robić aeroby a bieganie na bieżni albo jazda na rowerku stacjonarnym jakoś mnie nie bawi więc stąd ten aerobik :)

reklama
Tonka w takim razie śmigaj na ten aerobik ,żebyś mogła wyglądac jak sobie zaplanowałaś :-)

Ech podziwiam mi by sie nie chciało ,zresztą nie miała bym nawet kiedy chodzić :no:.

AniaSm a co ten strażak robił z taką łapką na muchy :-):sorry2:?

Dokładnie Igorek ja już dzisiaj nawet ćwiczyłam podczas usypiania.
To ja się jeszcze pochwalę, że zamotałam Maćka w podwójny x i chyba to mu dużo bardziej przypasowało niż kieszonka:)

witam rany jak ja tu dawno nie zagladałam i mam tyle zaległosci ze szok
co do wieku to moj tez 7 lat starszy ale czuje sie czasami jakbym miała 2 dzieci a nie jedno
a ja do tej pory tez sie czułam na swoj wiek ale od kad jestem uziemiona w domu od czasu kiedy w ciazy musiałam lezec to sie czuje z 10 lat starsza ale juz powoli wracam do siebie i z utesknieniem czekam tego naszego wspólnego spacerku
tonka nie przejmuj sie ja tez jestem sama i bardziej odcieta od wszystkich ty przynajmniej zdecydowanie blizej centrum niz ja

tak wogole to witam nasza nowa kolezanke :-)
co do kilogramów to ja juz zrzuciłam ale jeszcze flak mi został :-(

reklama
Do góry