reklama
AniaSm
Fanka BB :)
żebym ja to wiedziała , nie miałam odwagi zejść na dół i zobaczyć ale ubaw mieliśmy nieziemski heheheAniaSm a co ten strażak robił z taką łapką na muchy :-)?
brylancik22
witam rany jak ja tu dawno nie zagladałam i mam tyle zaległosci ze szok
co do wieku to moj tez 7 lat starszy ale czuje sie czasami jakbym miała 2 dzieci a nie jedno
a ja do tej pory tez sie czułam na swoj wiek ale od kad jestem uziemiona w domu od czasu kiedy w ciazy musiałam lezec to sie czuje z 10 lat starsza ale juz powoli wracam do siebie i z utesknieniem czekam tego naszego wspólnego spacerku
tonka nie przejmuj sie ja tez jestem sama i bardziej odcieta od wszystkich ty przynajmniej zdecydowanie blizej centrum niz ja
tak wogole to witam nasza nowa kolezanke :-)
co do kilogramów to ja juz zrzuciłam ale jeszcze flak mi został :-(
co do wieku to moj tez 7 lat starszy ale czuje sie czasami jakbym miała 2 dzieci a nie jedno
a ja do tej pory tez sie czułam na swoj wiek ale od kad jestem uziemiona w domu od czasu kiedy w ciazy musiałam lezec to sie czuje z 10 lat starsza ale juz powoli wracam do siebie i z utesknieniem czekam tego naszego wspólnego spacerku
tonka nie przejmuj sie ja tez jestem sama i bardziej odcieta od wszystkich ty przynajmniej zdecydowanie blizej centrum niz ja
tak wogole to witam nasza nowa kolezanke :-)
co do kilogramów to ja juz zrzuciłam ale jeszcze flak mi został :-(
brylancik22
cos mi suwak szwankuje ale jak juz wiecie ja jestem w tych sprawach ciemna takze narazie sie za niego nie biore
reklama