reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
Coś mi się wydaje że jest dużo Aneczek :-):-D.

Ja też Ania jestem,a to takie ładne imie :-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:.

Co tam własnie u naszych ciężarówek ?Która następna w kolejce ??

U nas ok :-)pogoda ładna ,więc pewnie na spacery wybyłyście co ??

Aniasm a jaka pogoda u Ciebie ??

Cześć :-):-)

A co tu u nas tak cicho ,mam nadzieję że nie jesteście w szpitalach :no:ciężaraówki ??

Ciekawe czy Kasiazar juz wyszła ze szpitala :happy:.

Meldować się tu szybko :-);-).

Witam dziewczynki!
Ja na momencik, Wczoraj wyszłysmy. Ania urodziłam sie 29.10 Wazyła 3 kg i 52 cm. 10 punktów. Jestem bardzo , ale to bardzo szczęśliwa a Ania jest śłiczna :)
Ja się ... no tak sobie , ale z dnia na dzien coraz lepiej. Zajrze do WAs na pewno w najblizszym czasie i wszytsko opowiem. Dziękuje za gratulacje :) Fotke tez wkleje jak tylko dam rade. A powiedzcie mi czy jak rączka zimna to znaczy , ze mała jest za lekko ubrana ? Bo ja juz sama nie wiem . Daje długie body i pajacyk i skarpetki i w rozek i łapki chłodne, no a grzeja tak sobie bo na polu przecziez wiosna.
Pozdrowienia dla WAs!

hej laseczki
Kasia sprawdzaj czy ma ciepły kark jeśli tak to jej ciepło ,jeśli nie to zimno a jak jest gorący lub spocony znaczy że musisz ją luźniej ubrać :tak:
u mnie pogoda w kratkę czyli wieje ,leje i świeci słońce na przemian ,zaraz się wybieram na zakupy bo mój dzisiaj dłużej w pracy więc nie ma co siedzieć w domu , zresztą Kuba się przewietrzy ;-)
tonka a jak Kamil z jedzeniem?? już chyba dużo lepiej co??
Igorekk jak się czujecie??
ciekawe też co słychać u dziewczyn które już długo się nie odzywały np anna21

Kasiazar jak to przeczytałam to aż mi się tak cieplutko na serduchu drobiło, że wszystko ok i już w domku z Anią jesteście. Ja też myślę, że z tymi rączkami to różnie bywa. Bardzo szybko póścili Cię po cc normalnie szok, ale to znaczy, że wszystko ok. Koniecznie opisz kto Ci robił cc no i wogóle jak to tam wszystko wyglądało.
Ja nie w szpitalu, ale dzisiaj wyszły mi znowu dwie wielgachne opryszczki no i przypelętała się grzybica. Czuje się jakby czołg po mnie przejechał. Mówię, do Maciusia, że normalnie jak on wyjdzie cało i zdrowo z tych moich ciągłych chorób w ciąży to będę najszczęśliwsza na świecie. Wczoraj patrzyłam na kalendarz, bo zapisuje sobie tam opryszczki i dziewczyny równo co miesiąc mam wysyp. Noramlnie załamana jestem:( Matko jeszcze 2 miesiące, muszę wytrwać. Niby lekarz mówi, że opryszki nie są groźne ale wiecie, normalnie to paskudztwo bombarduje mi organizm jakby mnie chciało wykończyć normalnie:/

reklama
Anrysa jak ja Cię dobrze rozumiem, powiem szczerze, że ja się bardzo niepokoję o maleństwo. Okropnie przechodzę tę ciążę, na początku zapalenie krtani - antybiotyk, potem angina - temperatura 39,5 i antybiotyk, niedawno ten ząb i antybiotyk, w tamtym tygodniu ni stad ni zowąd opryszczka na ustach, cały czas duża anemia, kołatanie serca, niskie ciśnienie, naprawdę nieraz myślę, że to będzie cud jak to dziecko się zdrowe urodzi

Do góry