reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Woczoraj wybralismy sie z Patim autobusem na wycieczke do mojej kumpeli na bloki, i swierdzam ze od auobusu to spacerowka- parasolka jest idealna. Musze sobie taka sprawic bo narazie mialam pozyczona. Zastanawiam sie na kupnejm takiej co oniej sadzicie WÓZEK CHICCO MULTIWAY + PAłĄK + FOLIA + ŚPIWó (1095831089) - Aukcje internetowe Allegro
Ja teraz za bardzo nie mam kiedy siedziec na forum caly czas z malym. Jak byl D to czesciej moglam bo sie malym zajmowal.

reklama
hej dziewczyny :)
Ja czytam ale nie pisze bo nie mam nic sensownego do napisania :)
Jeszcze 3 tygodnie i Ania przyjeżdża a ja wyjeżdżam To będą wakacje... przeraża mnie to...
Byłam dziś w parku szczeleckim i powiem wam że ruch tam ogromny A dziś w ogóle to jakaś impreza była Poza tym komary tną mimo wczesnej pory Chodziliśmy tak dziś przez 4 godziny Mały był zadowolony a teraz śpi i ja chyba też już pójde bo po dzisiejszej siłowni umieram...

Hej :-)

Arwen zgadzam się że do autobusu ,najlepsze są spacerówki ,wiadome dlaczego ;-)

Ja mam do tej pory spacerówke choć strasznie styrana:zawstydzona/y:ale na działke jeszcze jest dobra :-)bo naładuje do niej róznych rzeczy i dawaj śmigam z nią i Igim ,choć to juz duzy chłop ;-)

Tonka e tam gadasz ,zawsze jest coś do powiedzenia ;-).
W parku to chyba zawsze jest dużo dzieciaków ,bo z drugiej strony to gdzie te dzieci maja sie bawić :sorry2:.A komary,to chyba sie musimy z nimi zaprzyjaznić ,bo raczej nas nie opuszczą :-D.Mnie wczoraj tez pogryzły na podwórku :wściekła/y:Igiego oszczędziły bo on latał za piłką .;-)

Czesc dziewczynki :)
Ja wczoraj wieczor wrociłam. Chrzciny sie udały, spotkanie z rodzinka tez. Smutno mi troszke bo tam sa wszyscy a tutaj tylko tescie :/ a wiadomo : nie ma jak ze swoimi. Upały okropne. Nie wiem jak ja je przezyje. Komary straszne wczoraj z 1000 wpadlo do nas do mieszkania ale to dlatego ze przez tyle dni kwioatki z balkonu nie były podlewane wiec je wzielam do wanny ratowac No i zaczeło sie Wszytskie komary ktore tam siedziały rozprysły sie po mieszkaniu.:szok:
A ubranek po chrzesniaczce tyle przywiozłam ze nie musze sie wybierac ani do Machowej ani do mieszka :) Przynajmniej przez pierwsze 6 mcy po urodzeniu :) Nawet łozeczko mi sie kaplo po innej kuzynce i wszystko praktycznie jak nowe :)
Miłego dnia dla Was!

Pytanie do WAs :) Bo wiem ze jest becikowe takie dla kazdego 1000 zł a czy jest cos takiego w Tarnowie jak becikowe samorządowe ? Czy tarnów wyplaca kase za urodzenie dziecka ? Orientowała sie któras z Was ?

tak jest obydwa sie sklada sie urzedzie miasta na parterze w rodzinym tylko musisz miec dochody ponizej 504 zl i przynajmnie jak ja skladalm to musialo byc zaswiadczenie od lekarza ze o 10 tc jestem pod kontrola lekarska. nie musiesz miec pesla dziecka tam dostajesz druczki. a przy okazji tego drugie tys sklada sie tez o rodzinne w wyskosci 68 zl na jedno dziecko.

Ja od wczoraj szukalam czekosc na komary dla malego i powiem ze ciezko cos kupic, ale dzis w koncu udalo ale troche kosztowalo. Mam nadzeje ze bedzie dzialac.Zobaczymy

arwen to nie działa to urządzenie które kiedyś tu pokazywałaś super Urządzenie odstraszające komary z klipsem (1082749313) - Aukcje internetowe Allegro bo ja kupiłam takie i mam nadzieje że będzie działać , dodatkowo myślałam o opaskach Opaska przeciw komarom, rozm. S - do 6 tygodni (1095078153) - Aukcje internetowe Allegro zapnę na rączce wózka i mam nadzieje że będzie ok

dzisiaj same dobre wieści , jutro odbieramy klucze do nowego większego mieszkania a w przyszłym tygodniu kupujemy "nowy" samochód bo nam kredyt przyznali :) , ale najbardziej mnie ta przeprowadzka cieszy :)

to fajnie ze macie nowe mieszkanko.

Ja nie kupilam go, znalazlam z bros dla dla dzieci i go uzywam w pokoju, wlaczam go kolo 19. Tez zastanawialam sie na tymi opaskami, ale jakos nie wiem czy beda dzialac.

czesc dziewczyny

Doba to za malo dla mnie .Mam wrażenie ,że jestem na nogach 24 godziny na dobe.I żeby to chociaż było widać na sylwetce.Gdzie tam...brzuch ma wyglad jak w 6 miesiącu ciąży, na nogach potworny cellulit...Do tego robimy chrzciny 11 lipca i nie mam co na siebie włożyć!!!
To tyle narzekania.
Patryk jest świetny, nie moge uwierzyc ,że już ma 5 tygodni.Victoria tez jest niesamowitą starsza siostrą.Mam super dzieciaki.

Potrzezbuje waszej pomocy .jak mam zrobic sobie suwaczki ?Ilekroc je zrobie pojawiaja sie jeden raz i tyle. Pewnie nie właczam jakiejs opcji by byly na stale ale nie moge nic takiego znależć.

reklama
violka musisz wejść na swoim profilu w sygnaturę i tam wkleić linka do suwaczka
super że dzieciaki grzeczne i że Victoria nie jest zazdrosna o brata, chętnie bym ci coś pożyczyła ale niestety jeszcze mnie nie będzie w mieście ;)

Do góry