reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

AniaSm- jak mały lepiej gorączka spadła.???
dzięki , na szczęście już dobrze , to chyba taka trzydniówka była :tak: ale już po strachu i wszystko ok , tak było wczoraj po obiedzie ;)[video=youtube;fIPndjGMICQ]http://www.youtube.com/watch?v=fIPndjGMICQ[/video]
u mnie po ciąży pierwszy okres był praktycznie bezbolesny (wcześniej jechałam na p/bólowych na recepte :-() a drugi to mi się lało jak z kranu ,ale powoli się normuje :tak:
u mnie dzisiaj znowu pogoda w kratkę , najpierw deszcz potem słońce i jak się już wybieraliśmy na spacer to się znowu rozpadało :wściekła/y: ,normalnie koszmar jakiś , mam nadzieje że jutro już będzie ładnie bo mój ma wolne to byśmy razem pospacerowali ;-) no i może grila byśmy zapalili :tak:
miłego wieczoru

reklama
Hej :-)

AniaSm- to fajnie ze wszystko przeszło :-)ech te nasze dzieciaki i my się nadenerwujemy :sorry2:.A synusia masz prześwietnego :-)po prostu super :-)a jak sobie fajnie gada widać że choróbsko już poszło precz.

U nas pogoda wczoraj była ładna,byliśmy na spacerze a potem poszliśmy do mojej mamy na kawkę :-).I do domku.

Dziś juz troszke gorzej ,niebo zachmurzone ale jak na razie nie pada .i nawet ciepło :-) .

hej dziewczyny
Igorekkk my też wczoraj spacerowaliśmy Niedziela była piękna Najpierw wózeczkiem do kościoła (umyśliłam sobie iść w szpilkach i mam tego efekty w kilku miejscach na stópkach) a popołudniu na marcinkę, co nie było najlepszym pomysłem bo wypchać wózek pod taką górę to nielada wyczyn.
AniaSm Przesłodki ten Kubuś a jaki gaduła Będziesz z nim miała jak podrośnie Pewnie będzie zadawał milion pytań :)
My dziś po szczepieniu o dziwo mały nie płakał tak bardzo, ale potem miał minkę jak by sobie myślał czemu mamusia zrobiła mu taką krzywde skoro on jest taki grzeczny...
Jak myślicie czy nasza koleżanka violaz już urodziła ?? Skoro się tyle nei odzywa to pewnie jest już ze swoim maleństwem :)

tonka fajnie że macie pogodę i możecie spacerować , u nas póki co jest nie zaciekawie
nie narzekaj bo marcinka to raptem jedna górka , ja mam takich tutaj pod dostatkiem ;) , gdzie się nie ruszę to pod górkę muszę iść , jak byłam jeszcze w ciąży to się śmiałam do mamy że nie chodzę na spacery bo mi ciężko się wspinać pod górkę :)
mój D dzisiaj ugotował obiad :) byłam pod wrażeniem , ale to pewnie dlatego że mi wczoraj podniósł ciśnienie i to konkretnie , no cóż tak to już jest z facetami ;)

niestety ja dalej w jednym kawalku Byłam dziś w szpitalu i dalej wszystko zamknięte, sakowa nie chce prowokować na silę.Kazała mi przyjechać juz na oddział w czwartek rano i zobavczymy...Dostaję świra od tego czekania.
Aniu bardzo sie cieszę że z twoim maluszkiem już lepiej.Tak wogóle jest rewelacyjny z tym gaworzeniem.
Dziewczyny mam pytanie .Czy na porod rodzinny trzeba sie zapisywać czy co...Moja bratowa wlaśnie urodziła[ szczesciara ]Pojechała na stary szpital około 22 i nie wpuścili mojego brata.Rodzila sama .W sumie zajęło jej to godzine, ale nie bardzo rozumiem dlaczego musial czekać poza oddziałem.

Dzień dobry :-)

Tonka- super mieliście spacerek,szpilki też super pomysł :-D.Ja tez tak nie raz mam :-D.a potem klne po co je ubrałam:wściekła/y:.Musze przyznać ze wieki temu byłam na Marcince:confused:juz nawet nie wiem jak ona wygląda.Fajnie że malutki nie płakał po szczepieniu :-)takie maluszki szybko zapominają o bólu;-).

AniSm- naprawde masz u siebie tyle górek:szok:ja nie lubie górek :rofl2:dobrze że mamy tylko Marcinkę :-D choć i tak na nią nie chodzę.Mnie na szczęscie mąż nie wkurza :-D,bo Go w domu nie mam choć ostatnio przez skypa mnie wkurzył ale tylko troszkę ;-).Więc luzik :-)

Violaz -bidulo :-)nasza doczekasz sie ,i Ty choć wiem jak jest trudno :-(trzymaj się nam :-)Jeśli chodzi o poród rodzinny to nie bardzo Ci doradze bo ja rodziłam bez męża ,i nie wiem dlaczego nie wpuścili męża Twojej bratowej,może nie było czasu skoro bratowa tak szybko urodziła.:eek:

CZeść:) Jestem mama 3 miesiecznego Nikolka z Tarnowa i chętnie poznam inne mamy , mam 22 lata i nie mam zadnej koleżanki z dzieckiem :-( ....

niestety ja dalej w jednym kawalku Byłam dziś w szpitalu i dalej wszystko zamknięte, sakowa nie chce prowokować na silę.Kazała mi przyjechać juz na oddział w czwartek rano i zobavczymy...Dostaję świra od tego czekania.
Aniu bardzo sie cieszę że z twoim maluszkiem już lepiej.Tak wogóle jest rewelacyjny z tym gaworzeniem.
Dziewczyny mam pytanie .Czy na porod rodzinny trzeba sie zapisywać czy co...Moja bratowa wlaśnie urodziła[ szczesciara ]Pojechała na stary szpital około 22 i nie wpuścili mojego brata.Rodzila sama .W sumie zajęło jej to godzine, ale nie bardzo rozumiem dlaczego musial czekać poza oddziałem.
z tego co się orientuje to na starym nie ma oddzielnej sali , jeśli go nie wpuścili to znaczy że rodziła jeszcze inna kobieta :tak: , moja szwagierka tak miała , a na nowym jest specjalna sala ale ponoć płaci się 30-50zł za ubranie szpitalne i warunki są dużo lepsze , najlepiej zapytać lekarki czy trzeba zamawiać tą sale , zeby wolna była
AniSm- naprawde masz u siebie tyle górek:szok:ja nie lubie górek :rofl2:dobrze że mamy tylko Marcinkę :-D choć i tak na nią nie chodzę.Mnie na szczęscie mąż nie wkurza :-D,bo Go w domu nie mam choć ostatnio przez skypa mnie wkurzył ale tylko troszkę ;-).Więc luzik :-)
specjalnie dla ciebie poszukam jakiejś fotki ,ale generalnie całe miasto jest położone na 4 skalnych wyspach połączonych mostami :tak: a pomiędzy są fjordy a całkiem z jednej strony jest ocean atlantycki północny ,więc klimat dość chłodny( ja tak lubię ciepło) DSCI2741.jpgP1040106.JPG na drugim zdjęciu jest podjazd pod mój dom i mój samochód ;-)
CZeść:) Jestem mama 3 miesiecznego Nikolka z Tarnowa i chętnie poznam inne mamy , mam 22 lata i nie mam zadnej koleżanki z dzieckiem :-( ....
witamy w naszym skromnym gronie :-):-):-) , pisz co chcesz o czym chcesz , my tutaj zawsze (w miarę możliwości) ci odpowiemy i pomożemy :-)

AniaSm Gdyby mój P mi ugotował obiad to bym chyba zemdlałą z wrażenia Pytanie tylko czy było by to zjadliwe :-) Póki co jesteśmy na etapie kolacji :-D A co do podnoszenia ciśnienia to jest w tym mistrzem
Igorekkk nie polecam marcinki na spacery Jest tyle innych pięknych płaskich miejsc do spacerowania :-)
violaz to ja trzymam kciuki żeby we czwartek nastąpiło rozdwojenie Chociaż ja po porodzie miałam taki moment że chciałam żeby mały był znowu w brzuszku:zawstydzona/y:
ania21 w takim razie masz już co najmniej jedną koleżanke z dzieckiem ;-) witamy w gronie mam z tarnowa

reklama
AniaSm- dzięki za zdjęcia:-) muszę przyznć że pięknie tam jest :tak:.Tylko zimna to ja nie lubię :dry:.

Tonka dobre to z tym obiadem męża :-D.Ja sie muszę pochwalic mężem że bardzo dobrze gotuje i jak ma chwilkę wolnego to coś tam dla nas pichci :-).

Ania21-witaj wśród nas :-)mało nas tu ale miło więc śmiało pisz z nami.

A tak wogóle to to mamy juz chyba 3 Anie :-)Ja jestem Ania:-),AniaSm,i Ania21 jest jeszcze któraś :-)??

Do góry