reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tarnów

:) Ja też byłam na zakupach A właściwie byliśmy Bo Kamilek też był I był taki grzeczniutki A ponieważ pogoda dopisała to poszliśmy dziś jeszcze na spacerek :)

reklama
hejka wszystkim...
Mam czas siedzieć na internecie tylko wieczorami ,a te ostatnio upływaja mi na usypianiu mojej córeczki i samej siebie.Padam jak zabita.Może w ten sposob próbuje nadrobić czas za nieprzespane noce ,które za niedługo nadejdą.
Termin porodu zbliża sie .Jeszcze 9 dni wg planu,choc juz staram sie myc podłogi na kolanach[ podobno to pomaga na przyspieszenie],chodzę na długie spacery i szaleje z Victoria tak często jak tylko mogę.Jestem już zmęczona tym, ze wygladam jak hipcio { tak wogóle to ja juz przytyłam 20 kg] , chodze jak kaczka, a przez częste siusianie wydeptam zaniedługo dróżkę w moim parkiecie [od sypialni do ubikacji].

Poniewaz mnie chwile nie było to nadrabiam w komentarzach...Ciesze się ,że ktos mówi coś pozytywnego o galerii.Sama mam tam sklep i powiem szczerze ,że mam im wiele do zarzucenia ,ale jest też wiele pozytywów. Niestety spotykam się tylko z narzekaniem ludzi co mnie mocno wkurza! A wogole to najwięcej mają do powiedzenia ludzie którzy tam nawet nie byli...

Muszę spróbować zrobic sobie takie suwaczki bo mój profil przy waszych wygląda łyso.Niestety jestem totalnie zielona w takich sprawach wiec badżcie wyrozumiałe jak pojawi się jakaś nieudana wersja...

Co do szalonych kierowców .większości odebrałabym samochody[ bardziej by to odczuli niż mandaty].

To chyba narazie tyle...I tak się zrobiło długo...

To ja wam powiem że byłam dziś na komendzie złożyć zeznania Wczoraj na spacerze dwóch gnojków przejechało mi 10 cm przed wózkiem Nawet nie zwolnili I to jeszcze na przejściu dla pieszych kiedy byłam w połowie drogi :baffled:

violaz powiem Ci że ja próbowałam robić różne dziwne rzeczy żeby dzidziuś się odwrócił główką do dołu (między innymi zwisałam z łóżka i pojechałam samochodem terenowym na dołki żeby mnie wytrzęsło) i nic Położna na szkole rodzenia mówiła że mąż może pomóc w szybszym przyjściu dziecka na świat (nie musi to być osobisty mąż ;-))

Wracając do tematu spacerów to dziś chyba nie pójde... Wczoraj mi się zachciało znieść gondolke z dzidziusiem z piętra i jak ją poderwałam energicznie to coś mi sie podziało z moją blizną...:baffled: Cóż głupota czasem bardzo boli...

Twoje sposoby brzmią bardziej interesująco , a ostatni nawet przyjemnie .Poczekam do nastepnego tygodnia i zacznę wszsytkiego próbować.
Byłam dziś na KTG i mam już skurcze przepowiadające więc może juz niedługo...

TONKA jak sie czujesz?Czy z blizną jest lepiej?

tonka i jak tam sprawa tych gnojków?? wyjaśniło się coś ?? mam nadzieje że się nic nie stało ,ależ ci gówniarze szaleją :szok::szok: i jak twoja blizna ?? miejmy nadzieje że to nic poważnego
violka mi dużo osób radziło pojeździć samochodem po wertepach tylko u nas nie ma dziurawych dróg i jeździliśmy po progach zwalniających :-D:-D:-D ale mieliśmy ubaw bo to i tak nic nie dało ;-) , galeria jest ok tylko miejsce jest trochę do bani , a z czym masz ten sklepik?? daj znać wogóle jak już będziesz po ;-)

u nas dzisiaj pogoda była rewelacyjna :-) i pojechaliśmy na forty trochę odpocząć bo u nas dzisiaj święto i wolne od pracy :tak: , ale niestety zaczeło mnie boleć gardło i łamie mnie w kościach dlatego gripex już poszedł w użycie i mam nadzieje że mnie nie rozłoży

słyszałyście o tej butelce ?? http://www.fabrykawafelkow.pl/blog/butelki-dla-dzieci/butelka-podgrzewacz-iiamo-go/ jutro idę ja kupić , jest droga ale myślę że warta swojej ceny :) , podobno na razie w sprzedaży jest tylko w Skandynawii

Ostatnia edycja:
Sprawa póki co w toku Pewnie wezwanie już poszło Na pewno trafi to do sądu grodzkiego i nawet jeśli dostaną pouczenie to napsuje im krwi
Co do mojej blizny... to kurcze sama nie wiem trochę boli i nie wygląda najlepiej tak jakby w jednym miejscu się rozeszła... ale idę w przyszłym tygodniu do lekarza więc wszystkiego się dowiem Oczywiście nie zamierzam powiedzieć mu że wogóle nie stosowałam się do zaleceń :sorry2:
AniuSm widze że nie tylko ja korzystałam z dołków w celu szybszego rozwiązania :-)
Butelka bajerancka też taką chce Tylko że u nas to będzie pewnie jak mój mały nie będzie jej potrzebował :dry: Ile kosztuje taka buteleczka ??

Co do pogody to u nas tragedia -deszcz burze wilgotno Na spacer nie da się nawet pójść:no: Ale może jutro skocze na spacer do galerii :tak:

tonka na polskie to jakieś 150zł + 40zł za 6 wkładów które grzeją , ja sobie dzisiaj taką kupiłam ale jeszcze nie korzystałam ale podoba się nawet mojemu D więc to dobry zakup bo on to rzadko coś chwali ;) , jeśli byłabyś zainteresowana to mogę ci taką kupić albo Ewka ;) i jak będziemy jechać na wakacje to ci przywieziemy

Tylko gdzie ja tu w Polsce będę wkłady kupować... Do wakacji jeszcze trochę więc przemyślę i dam znać :)

A co do wakacji To myślimy o tym żeby jechać nad morze i nawet mój P dzwonił do jednej pani która stwierdziła że jak z dzieckiem to nie wie bo przecież takie małe dziecko będzie innym przeszkadzać i ewentualnie dostaniemy pokój albo na poddqaszu albo w piwnicy Druga sprawa to to że za dziecko mamy płacić tyle co za dorosłego a na pytanie czy w takim razie jest łóżeczko to pani odpowiedziała że przecież może spać z nami...

może szukajcie jakiś ośrodków gdzie przyjmują z dziećmi , ja bym nie zapłaciła za maleństwo jak za dorosłego i wogóle to bym tej babie powiedziała coś na temat mieszkania w piwnicy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co za głupota

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Tonka myśmy 2 lata temu byli na wakacjach w Bieszczadach ,i mieliśmy podobną sytuacje jak Wy facet nam powiedział że on nie chce dziecka bo mu bedzie przeszkadzać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,choć miał wolne pokoje ,po prostu zwykły cham i nic więcej :wściekła/y:.Pamiętam jak mój mąż na niego nadawał :-).Ja nie rozumie takich ludzi :baffled:.I wtedy pojechaliśmy dalej i znalezliśmy fajną babeczke która bez rzadnych problemów dała nam pokój i jeszcze za Igora nie kazała płacić :-).Są jeszcze fajni ludzie na tym świecie :-).

AniaSm-szkoda że z wózkiem nic sie nie da zrobić.A butelka fajna ,wypróbowaś juz,jak się srawdza ??

Violaz-cześć ,jak sie czujesz a może juz tulisz dzidziusia do siebie :-)??.

Pogodę mamy beznadziejną :wściekła/y:nie wspomnę że się znów zimno zrobiło :wściekła/y:ja chcę lato i ciepło :-)

Do góry