reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
Kasia i Anita, bardzo fajne sukieneczki :)

dziewczyny może wysune takowy postulat, co by jakieś uwagi do osób jak ktoś ma , niech pisze do takiej osoby na priva, bo na forum zaraz zadyma sie robi i dochodzą za duże emocje

jak cos mamy w realu do kogoś to przecież też od razu mu tego nie powiemy przy wszystkich, ale raczej na osobności
a tak forum się kiepści

Adrianku! 100 lat!

balony_gumowe1.jpg

Mi się pochrzaniło ze to 1.08 :eek:;-)

Nikia dobrze gadasz :tak:
Anita fajna sukienka :tak:

melduję się :-)

widzę że troszkę się atmosfera zepsuła :sorry:

Przyszła zazdroszczę lasku, czekamy na wieści :tak:

Agunia na pewno w końcu coś znajdziesz :tak:

Kasia śliczna ta sukienka :tak:pięęękne zdjęcia :tak:

Ania ja jeszcze się na 100% nie zdeklaruję niestety bo mam akurat ciche dni z m :zawstydzona/y:

Kasiu, Anita fajne sukienki :-)
Aneczka to co nawywijałaś, że ciche dni nastały?:-D
Anita jak nie masz co robić to możesz do mnie przyjść posprzątać :-D:tak:
Nikia niezły postulat :tak:

reklama
ADRIANKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN

Hej dziewczynki
Śliczne sukienki, ja mam wesele w październiku ale się nie wybieram :-)
Anneczka co narozrabiałaś :-D
u nas też już basen gotowy :happy:

Do góry