reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarczyca

reklama
Mi przepisał LETROX. Nie wiem może jestem głupia ale boję się brać tego leku. Cała noc mi się śniło że jakiś drgawek dostałam że wogole. Ja ogólnie zawsze starałam się nie brać żadnych leków. A teraz tym bardziej jak w ciąży jestem. Paranoja....

Ja miałam na początku TSH ok 3,2 i od razu dostałam Euthyrox 25, jutro idę odebrać wyniki jak jest teraz. Pamiętać tylko należy, że kontrolowac trzeba co 4-6 tyg. Wcześniej nie ma co sprawdzać.

A jodid najlepiej po posiłku ;)

Hej, letrox naczczo a jodid brałam po śniadaniu z witaminami. Jedynie lekarka zwracała mi uwagę aby w witaminach nie dublować jodu (ja miałam Prenatal dha)
Wiesz co ja mam narazie z witamin to Wit d3 i kwas foliowy jeszcze. Plus ten LETROX 75 i Jodid 200. A tak wogole to ile jeszcze kwas foliowy trzeba brać.??

Mi przepisał LETROX. Nie wiem może jestem głupia ale boję się brać tego leku. Cała noc mi się śniło że jakiś drgawek dostałam że wogole. Ja ogólnie zawsze starałam się nie brać żadnych leków. A teraz tym bardziej jak w ciąży jestem. Paranoja....
Witaj żadnych drgawek nie dostaniesz lekarza po to zaczyna od mniejszej dawki by później ja regulować ja w sumie lecze się na tym 5 mc i jeszcze do tej pory nie miałam żadnych niepokojących objawów a jest3m w 4 mc ciazy na początku ginekolog powiedział żebym brała cała tabletkę 50 w weekend a przez 5 dni połówkę.

Wiesz co ja mam narazie z witamin to Wit d3 i kwas foliowy jeszcze. Plus ten LETROX 75 i Jodid 200. A tak wogole to ile jeszcze kwas foliowy trzeba brać.??
Twój ginekolog powie ci, kiedy odstawić[emoji5]

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]

Do góry