reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarczyca

Naviggatorka przestań kobietę w błąd wprowadzać bo wynik 4,3 w ciąży jest bardzo zły.
W ciazy sa inne normy do 2,5.a ona ma ponad 4.
Nie znasz sie to nie gadaj.
Ja poza ciąża mam ok w ciąży mialam 3,8 lekarz powiedział ze to źle bo norma do 2,5
U endo nie bylam bo bylan w szpitalu a nic innego nie mówi jak gin
Mi ginekolog przepisał euthytox 75 i ładnie mi zbil do 1,3:)musze brać do końca ciazy 38 tydz.
Tez sie martwilam bo późno trafiłam do tego ginekologa co teraz chodzę tzn w 16 tyg i pytałam czy nie za późno zaczęłam brać i czy dzidzi nic nie będzie to powiedział ze nie ze u nas lekarze dmuchaja na zimne bo w usa do tsh 10 nic nie robią:)
I daja euthytox żeby dzieci nie miały tzn kretynizmu:)
Mi 25 zbila tylko do 3,3 dal 75 i ładnie zbila do 1,3:)
Także w twoim przypadku albo 75 albo 100:)
Ale nie moze byc tak w ciąży.

reklama
Mając wyniki z Medycyny rodzinnej mam podane 4 normy. poprostu dla kobiet (0,27-4,2), dla kobiet w ciąży w I trymestrze( 0,33-4,59) w II trymestrze (0,35-4,10) i w III trymestrze (0,21-3,15).
takie mam normy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

To gratuluję lekarza.
Rob jak uważasz tabletki kosztują 7 zl.
A norma jest 2,5 i to każdy lekarz mówi .w szpitalu to samo mówili i w laboratorium tez i mój przy 3,8 powiedział ze to źle i musiałam brać tabletki. Skoro jesteś mądrzejsza to po co tu piszesz.

reklama
Do góry