reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarczyca

Naviggatorka przestań kobietę w błąd wprowadzać bo wynik 4,3 w ciąży jest bardzo zły.
W ciazy sa inne normy do 2,5.a ona ma ponad 4.
Nie znasz sie to nie gadaj.
Ja poza ciąża mam ok w ciąży mialam 3,8 lekarz powiedział ze to źle bo norma do 2,5
U endo nie bylam bo bylan w szpitalu a nic innego nie mówi jak gin
Mi ginekolog przepisał euthytox 75 i ładnie mi zbil do 1,3:)musze brać do końca ciazy 38 tydz.
Tez sie martwilam bo późno trafiłam do tego ginekologa co teraz chodzę tzn w 16 tyg i pytałam czy nie za późno zaczęłam brać i czy dzidzi nic nie będzie to powiedział ze nie ze u nas lekarze dmuchaja na zimne bo w usa do tsh 10 nic nie robią:)
I daja euthytox żeby dzieci nie miały tzn kretynizmu:)
Mi 25 zbila tylko do 3,3 dal 75 i ładnie zbila do 1,3:)
Także w twoim przypadku albo 75 albo 100:)
Ale nie moze byc tak w ciąży.

reklama
Mając wyniki z Medycyny rodzinnej mam podane 4 normy. poprostu dla kobiet (0,27-4,2), dla kobiet w ciąży w I trymestrze( 0,33-4,59) w II trymestrze (0,35-4,10) i w III trymestrze (0,21-3,15).
takie mam normy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

To gratuluję lekarza.
Rob jak uważasz tabletki kosztują 7 zl.
A norma jest 2,5 i to każdy lekarz mówi .w szpitalu to samo mówili i w laboratorium tez i mój przy 3,8 powiedział ze to źle i musiałam brać tabletki. Skoro jesteś mądrzejsza to po co tu piszesz.

reklama
Do góry