reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

tanie pampersy!!

nie wiem czy jeszcze jest ta promocja, ale w biedronce kupiłam jakoś w zeszłym tyg 4 paczki chusteczek dada za ok 12zł. Ogólnie uzywamy tych chusteczek, są dobrze nawilżone i duże. Ale pieluszki to pampersy, dada też czasem i mała je toleruje bardzo dobrze. Są nieco sztywne ale dobrze chłoną i Julka ich nie przesikuje.

reklama
Witam

Szukam paragonów z pieluszek Huggies Premium Mega Pack (rozmiary 2-6) zakupione w sklepie REAL w dniach 19.08 - 01.09.2010 (czyli jeszcze mozna kupic, ale wylacznie w Realu :) ).

Chce wziac udzial w konkursie, a wy kupujac pieluszki mozecie cos zyskac (mysle ze sie dogadamy).
Porsze o informacje na PW, jesli ktos posiada taki paraogn(y) lub wybiera sie moze do Reala po pieluszki Huggies.

Dodam, ze moja kuzynka była bardzo zadowolona z tych pieluszek, a nie sa one tak drogie (teraz w promocji w Realu kosztuja 36,75 zł)

Pozdrawiam

Również polecam pieluszki Dada z Biedronki. Jestem ich wielką fanką :) Czasami kupuję inne pieluszki- ale zawsze wracam do Dada. To są jedyne pieluszki, które wytrzymują całą noc i nie przemakają. Nigdy nie było po nich odparzeń. Chusteczki Dada też są rewelacyjne, nie są tak bardzo nasączone chemią, przyjemnie pachną, nie uczulają. Cena pieluszek i chusteczek bardzo niska- nie mówiąc już o promocjach (4 paczki chusteczek za 7,99 lub np drewniane układanki w pieluszkach)

ja ich używam i jestem zadowolona, a używałam Pampersa, Happy, Dada z Biedronki i właśnie Baby Dream; moim zdaniem Baby Dream są bardzo dobre a porównując jakość do ceny to są wręcz wyśmienite ;-) Pampers może i najlepsze ale cena.. mnie na to nie stać; ani Happy, ani Dada nie przypadły mi do gustu

Do góry