reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

tanie pampersy!!

ja wczoraj kupilam jakies pampersy z netto z firmy bambino,jakas nowosc i wiecie co spodziewalam sie jakiegos badziewia za ta cene a sa prawie jak dada,tylko ze miekkie:tak::tak:jak dla mnie sprawdzily sie:-)
30szt za 17.99:tak:

reklama
ja wczoraj kupilam jakies pampersy z netto z firmy bambino,jakas nowosc i wiecie co spodziewalam sie jakiegos badziewia za ta cene a sa prawie jak dada,tylko ze miekkie:tak::tak:jak dla mnie sprawdzily sie:-)
30szt za 17.99:tak:

Moja siostra używała tych pieluch i też była zadowolona. Chociaż ja osobiście chyba skuszę się na te ze strony Pieluchy Newborn 2-4kg , chociaż czas na zakup jeszcze mam, ale cena jest konkurencyjna i recenzje w większości pozytywne więc warto spróbować. A przecież pieluchy to niestety nie lada wydatek. Może też spróbuj, wychodzą nawet taniej niz dada. Pozdrawiam

Jak w temacie polecam pieluszki baby dream,kupiłam je zeby spróbowac, bo cen a kuszaca za rozmiar 4 (40 szt) zapłaciłam 19.99..
Sa bardzo podobne do pampersów bardzo mieciutkie!
Pozdrawiam.

My uzywamy pieluszek Dada (z Biedronki). Co prawda dziwne jest to że dla noworodków w pieluszkach Dada nie ma rozciagliwych boczków (nie wiem dlaczego) tak dla niemowlaków są. Ostatnio byla ekstra okazja w drogeriach Aster: pieluszki Pampers Clean&Play 68 szt za 29,90zł, wzięłam 2 paczki ale musze stwierdzić że dokonca mi nie opowiadają. Uzywaliśmy pieluszek pampers wcześniej głownie tych newborn i sądziłam że te będą jakby podobne. Przede wszystkim rozczarowało mnie to że nie mają tych rozciagliwych boczków i dziecko trzeba na styk zapiąć. Niemowlaki sa bardzo ruchliwe i te boczki mają jednak w sobie ten plus że trzymają sie ciała i rozciągają wtedy kiedy trzeba. A tu nic, sztywno prawie. Plusem jest dodatkowa powłoką w pieluszce która jakoś dodatkowo zatrzymuje w niej mocz, i ma sie wrażenie że trzyma się w reku woreczek z wodą. Plus jest tez taki że są cieniutkie i malutkie jak majtki. No ale te boczki......

My też używamy pieluszek Dada z Biedronki. Cena przystępna, z pupą mniej więcej OK - wiadomo, jak za długo dziecko w pieluszce niezmienionej chodzi, to w każdej pieluszce może się pupa odparzyć:sorry2::baffled:. Mój synek ma wrażliwą pupę, nieraz miał ledwo co mokro, a już ryczał,a te Dada dobrze toleruje, więc polecam :tak:.

I chusteczek też Dada używamy:-).

Najlepsze są oryginały ja osobiście używam Pampersy Premium podróby przemakają i odparzają
jak się pampersy sprzedaje to się poleca w końcu więcej klientów się łapie :baffled:

u nas po pampersach były odparzenia a po "podróbkach" dada nie zdarzyły jeszcze ani razu nie żałuję że zmieniłam bo i pupa ładna i cena przystępna

reklama
Witam. My też używalismy dada, bo wiadomo, że cena kusi:) a i żadnych problemów z pupa nie było po nich, ale nie sprawdziły sie niestety w okresie upałów, bo pupa prawie co chwile sie odpazala. Przeszlismy więc na huggiesy (też z biedronki) i było jest zdecydowanie lepiej. Teraz jednak zbliża sie zima, więc ze wzgledu na oszczednosci pewnie wrocimy do dada. A jesli chodzi o chusteczki to tylko dada, nie znam lepszych chusteczek w tak niskiej cenie.

Do góry