basiaaa211
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale po co odrazu takie rzucanie się?? Chyba po to jest forum że można zapytać, porozmawiać itd jeśli pani nie chce to proszę nie odpowiadać....Ludzie kiedy się nauczycie, że podczas uprawiania stosunku przerywanego, który nie jest żadną formą antykoncepcji zawsze jest szansa na ciążę? Tak owszem owulacja mogła się przesunąć, a czy jesteś w ciąży dowiesz się dopiero w terminie spodziewanej miesiączki
A na lekcje biologii się chodziło? To są podstawy z tematów o rozmnażaniuAle po co odrazu takie rzucanie się?? Chyba po to jest forum że można zapytać, porozmawiać itd jeśli pani nie chce to proszę nie odpowiadać....
Hahaha na lekcji biologii uczyli i według tego wszystkiego zaszłam w ciążę i mój syn ma 5 lat, kuzyna żona zaszła w ciążę podczas okresu.... życie układa różne scenariusze.....serdecznie pozdrawiam....A na lekcje biologii się chodziło? To są podstawy z tematów o rozmnażaniu
Dziwnego że zawsze miała wszystko ok i w czasie a nagle jeden raz i wszystko się przesunęło nagle i ciąża...nie będę się sprzeczać ponieważ nie po to tu jestem..A co dziwnego jest w zajściu w ciążę podczas okresu? Przecież to jest możliwe jeżeli nie stosuje się antykoncepcji
Ale to jest normalne, że owulacja może się przesunąć dlatego stosunek przerywany nie jest antykoncepcją i trzeba liczyć się z tym, że jeżeli się nie zabezpieczasz to możesz zajść w ciążęDziwnego że zawsze miała wszystko ok i w czasie a nagle jeden raz i wszystko się przesunęło nagle i ciąża...nie będę się sprzeczać ponieważ nie po to tu jestem..
Nagle się przesunęło? No radzę trochę odśwież/poszerzyć wiedzę na temat cyklu kobiety. Nie ma czegoś takiego jak "zawsze" czy "nagle". Cykl jest podatny na wiele czynników tj. chociażby stres, infekcje, niektóre leki. Poza tym jest zależny od hormonów, więc nie można zakładać, że co miesiąc będzie taki sam.Dziwnego że zawsze miała wszystko ok i w czasie a nagle jeden raz i wszystko się przesunęło nagle i ciąża...nie będę się sprzeczać ponieważ nie po to tu jestem..