reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Kurczę nie przychodzą mi powiadomienia z forum[emoji24][emoji24][emoji24] może jeszcze przeczekać ten cykl i jak nic z tego nie będzie to co nie bierz.
U mnie bez zmian czekam na @ powinna do 2ch dni przyjść[emoji6]

Hejko dziewczyny[emoji5] witam w 1 dc[emoji5] miejmy nadzieje ze owocnego....dziś miałam taki sen że byłam w ciąży... Mam nadzieje że to prorocze[emoji6] co tam u Was?

Kurczę nie przychodzą mi powiadomienia z forum[emoji24][emoji24][emoji24] może jeszcze przeczekać ten cykl i jak nic z tego nie będzie to co nie bierz.
U mnie bez zmian czekam na @ powinna do 2ch dni przyjść[emoji6]
Ja mam jutro monitoring znowu, zobaczymy czy coś urosło ;) Ale szczerze mówiąc lekko się załamałam, mój kolega z pracy dzisiaj przyniósł wypowiedzenie i będę musiała przejąć jego obowiązki a tego jest w cholerę.... Teraz tym bardziej chcę jak najszybciej zobaczyć dwie kreski i l4....

Ja mam jutro monitoring znowu, zobaczymy czy coś urosło ;) Ale szczerze mówiąc lekko się załamałam, mój kolega z pracy dzisiaj przyniósł wypowiedzenie i będę musiała przejąć jego obowiązki a tego jest w cholerę.... Teraz tym bardziej chcę jak najszybciej zobaczyć dwie kreski i l4....
No to jak ujrzyz 2 kreseczki to zaraz lec na l4:) A gdzie pracujesz?

U mnie 11dc. Jeszcze nie mam sluzu plodnego co mnie niepokoi bo zawsze juz sie pojawial.
Jestem po sjiadanku i biore sie za ogarniabie mieszkania.
Milego dnia:)

reklama
Pracuje w korpo :)) @Kasienka3b spokojnie, może masz trochę spoźnioną owu :) Ten cykl miał być mój, ale już wiem że nic z niego nie będzie. Testy owulacyjne negatywne, plamienia od 10dc codziennie, i to takie dość spore, nawet nie ma jak się starać za bardzo.. Jutro opowiem to wszystko u ginki i zdecydowanie zawnioskuję o clo w następnym cyklu bo już mam tego dosyć. Jeszcze od kilku dni mam spore bóle brzucha i wczoraj miałam usuwanego krwiaka który mi się zrobił w pępku - przyczyna nieznana. Dostałam skierowanie na usg jamy brzusznej, ale szczerze mówiąc ja to wiąże z tymi staraniami, nic podobnego nie miało miejsca jak 7 lat brałam anty.. A teraz +8kg od czerwca zeszłego roku, zepsuta cera, plamienia, rozchwiane hormony. Porażka :/

Do góry