reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Hej staram sie juz chyba 6 cykl i narazie nic... pierwsza ciaza byla bardzo szybko po jakos 2-3 miesiace po slubie corka juz ma 9 lat a teraz chce 2 dziecko i jak na zlosc cisza mam takiego dola pomalu ze szok... a ty ile sie starasz?
Ja już 8 cykl... pierwsze dziecko za pierwszym podejściem się udało...teraz próbuje i się jeszcze lecze... a co z tego wyjdzie zobaczymy. W czerwcu mam jeszcze mały zabieg mini histeroskopie i po niej moja gina daje mi parę miesięcy na próby a później nie wiem coś wspomniała o in vitro... Ja narazie liczę na naturalne poczęcie[emoji3]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hello:) Dzis 3dc i bylam na badaniu krwi FSH i LH. Licze ze wyniki beda dobre i nie potwierdzi sie u mnie te przeklete pcos.
@Anika85 witaj:) Rozgosc sie.
@moniabat no ladnie tak przy ksiazce zasypiac:p Hehe ja tez wczoraj czytalam.

Hello:) Dzis 3dc i bylam na badaniu krwi FSH i LH. Licze ze wyniki beda dobre i nie potwierdzi sie u mnie te przeklete pcos.
@Anika85 witaj:) Rozgosc sie.
@moniabat no ladnie tak przy ksiazce zasypiac:p Hehe ja tez wczoraj czytalam.
Trzymam kciuki żeby było dobre[emoji5] Kasia wczoraj byłam strasznie pamięta[emoji23][emoji23][emoji23] czasem mi się tak zdarza...dobrze ze mój syn padł wcześniej [emoji23][emoji23][emoji23]

Trzymam kciuki żeby było dobre[emoji5] Kasia wczoraj byłam strasznie pamięta[emoji23][emoji23][emoji23] czasem mi się tak zdarza...dobrze ze mój syn padł wcześniej [emoji23][emoji23][emoji23]

Hehehe czasami sie tak zdaza:) Ja lece ogarnac mieszkanie bo mam tu sajgon okropny:/

Hej Dziewczyny :-) dziś miałam rozmowę z dyrektorka. Od września chce żebym przeszła na cały etat z umowa o pracę. Jeśli niczego nie znajdę w innej szkole to zostane. Teraz mam umowę do końca czerwca i 2 mies bezrobotna. Chyba musze na razie poczekać ze staraniami. Wznowić kolo sierpnia.

Hej Dziewczyny :-) dziś miałam rozmowę z dyrektorka. Od września chce żebym przeszła na cały etat z umowa o pracę. Jeśli niczego nie znajdę w innej szkole to zostane. Teraz mam umowę do końca czerwca i 2 mies bezrobotna. Chyba musze na razie poczekać ze staraniami. Wznowić kolo sierpnia.
To może rzeczywiście trochę poczekaj...

Hej Aga, no faktycznie teraz zagwozdka... Ale z drugiej strony może idź na żywioł? Dacie radę jakbyś została bez pracy?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry