Kasienka3b
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana każdy organizm reaguje inaczej... myślę ze ten krwiak może być skutkiem ubocznym od jakichś tabletek. A powiedz mi tarczycę miałaś badaną? Bo te Twoje skutki uboczne to w dużej mierze pasują mi do mnie a mam Hashimoto...Pracuje w korpo ) @Kasienka3b spokojnie, może masz trochę spoźnioną owu Ten cykl miał być mój, ale już wiem że nic z niego nie będzie. Testy owulacyjne negatywne, plamienia od 10dc codziennie, i to takie dość spore, nawet nie ma jak się starać za bardzo.. Jutro opowiem to wszystko u ginki i zdecydowanie zawnioskuję o clo w następnym cyklu bo już mam tego dosyć. Jeszcze od kilku dni mam spore bóle brzucha i wczoraj miałam usuwanego krwiaka który mi się zrobił w pępku - przyczyna nieznana. Dostałam skierowanie na usg jamy brzusznej, ale szczerze mówiąc ja to wiąże z tymi staraniami, nic podobnego nie miało miejsca jak 7 lat brałam anty.. A teraz +8kg od czerwca zeszłego roku, zepsuta cera, plamienia, rozchwiane hormony. Porażka :/
Tak, robili mi badania i z tarczycą wszystko wydaje się być w porządku. Już nie mam pomysłu na to wszystko ;/Kochana każdy organizm reaguje inaczej... myślę ze ten krwiak może być skutkiem ubocznym od jakichś tabletek. A powiedz mi tarczycę miałaś badaną? Bo te Twoje skutki uboczne to w dużej mierze pasują mi do mnie a mam Hashimoto...
Qrcze to nie wiem co Ci poradzić. Daj znać co Ci dzisiaj gin powiedział.Tak, robili mi badania i z tarczycą wszystko wydaje się być w porządku. Już nie mam pomysłu na to wszystko ;/
Ja dziś woooolne w koncu! mój plan na dziś to posprzątać balkon (już raz był sprzątany po zimie, ale przyszedł nawrót mrozów i od nowa brudny ), poprasować, wymienić pościel, a po lekarzu idę na spacer z koleżanką. Jest w 7 miesiącu ciążyQrcze to nie wiem co Ci poradzić. Daj znać co Ci dzisiaj gin powiedział.
Ja niestety już w pracy razem z moim leniem[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale byyle do 15 A Wy dziewczyny jakie plany na dziś i weekend?
Jak Ci fajnie ze masz wolneeeeJa dziś woooolne w koncu! mój plan na dziś to posprzątać balkon (już raz był sprzątany po zimie, ale przyszedł nawrót mrozów i od nowa brudny ), poprasować, wymienić pościel, a po lekarzu idę na spacer z koleżanką. Jest w 7 miesiącu ciąży
Mój tydzień pracy jest od niedzieli do czwartku wiec czasem fajnie że piątek wolny, ale niefajnie że niedziela do pracyJak Ci fajnie ze masz wolneeee
No to rzeczywiście trochę lipa...Mój tydzień pracy jest od niedzieli do czwartku wiec czasem fajnie że piątek wolny, ale niefajnie że niedziela do pracy
Może Ci się cykl wydłuży i dlatego jeszcze nie masz wiec spokojnie a robiłaś testy owu?Hello dziewczyny Ja dzis 12dc i dalej nie widze sluzu. Wezcie dajcie mi kopa na spamietanie bo fiksuje ze juz powinien byc.
Z planow na dzis. Zaraz jade pytac o urodzinki syna,potem obiadek gotowac,pomoc mezowi przy robieniu placu zabaw(prezent dla synka na urodziny) no i na trening pilki z synkiem wiec w sumie na luzie. A no i zapomnialam kupka prania czeka by ja wyprasowac a ja tego nienawidze