reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Jestem :), czytam i trzymam kciuki. Nie zawsze czuje się kompetentna żeby Wam odpisywać. Macie tyle doświadczenia, a ja jestem na początku tej calej drogi.
Sama nie wiem co myśleć, dzisiaj boli mnie brzuch jak ba okres, i prawie zabiłam swojego M właściwie bez powodu. Może to pms... może @ będzie szybciej. Dzisiaj 21dc, 9dpo. Straciłam już nadzieję na testowanie 8.03
No cos Ty Skarbie pamietaj ze kazda z nas byla na samym poczatku drogi pisz zawsze i sie udzielaj kazda Twoja wypowiedz bedzie pozytywnie odebrana mamy się tu wspierać a nie "Ty się nie odzywaj bo się nie znasz" widzisz dziewczyny mają już co niektóre dzieci i stwierdziły że z kolejnym też będzie hop siup a tu się okazuje że to nie taka prosta sprawa [emoji4] więc nie wstydź się i pisz co chcesz i kiedy chcesz :-).
Może pms kochana a może nie [emoji6] bardzo mocno trzymam kciuki żeby to jednak była dzidzia należy nam się każdej po kolei zdrowa piękna ciaza :-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Magda popieram Jadzie w 100% widzisz mi z 1 dzieckiem udało się za 1 podejściem a teraz szansa na 2 jest mała ale się nie poddaję i chce spróbować bo może się uda... Ja już mam dużo więcej lat niż Wy i trochę czas mnie nagli ale zrobię wszystko co mogę, żeby kiedyś sobie nie wyrzucać że nie próbowałam. A jak się nie uda to będę starać się o adopcję bo bardzo bym chciała żeby mój syn miał rodzeństwo[emoji5]
Więc do góry głowa i walczymy[emoji5] nie jesteśmy same...mamy to forum i nawet o pogodzie ale możemy pogadać[emoji6]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

Magda popieram Jadzie w 100% widzisz mi z 1 dzieckiem udało się za 1 podejściem a teraz szansa na 2 jest mała ale się nie poddaję i chce spróbować bo może się uda... Ja już mam dużo więcej lat niż Wy i trochę czas mnie nagli ale zrobię wszystko co mogę, żeby kiedyś sobie nie wyrzucać że nie próbowałam. A jak się nie uda to będę starać się o adopcję bo bardzo bym chciała żeby mój syn miał rodzeństwo[emoji5]
Więc do góry głowa i walczymy[emoji5] nie jesteśmy same...mamy to forum i nawet o pogodzie ale możemy pogadać[emoji6]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie ja też mam takie podejście tym bardziej że za rok skończę 30 lat i zawsze myślałam że przed 30stka dorobie się dwójki a tu dupa nie ma tak prosto więc czekam cierpliwie nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło należą nam się trojaczki za każdy nie udany miesiąc:-) ja to już bym przedszkole założyła hehehe jak nie normalnie to in vitro jak nie in vitro to adopcja ale dziecko w domu tak czy siak będzie jestem tego pewna :-)

Jestem :), czytam i trzymam kciuki. Nie zawsze czuje się kompetentna żeby Wam odpisywać. Macie tyle doświadczenia, a ja jestem na początku tej calej drogi.
Sama nie wiem co myśleć, dzisiaj boli mnie brzuch jak ba okres, i prawie zabiłam swojego M właściwie bez powodu. Może to pms... może @ będzie szybciej. Dzisiaj 21dc, 9dpo. Straciłam już nadzieję na testowanie 8.03
8 marca ? To musisz testować ! Ja też tego samego dnia ;-) dawaj ze mną ;-) możemy umówić się to będzie raźniej. Zawsze bardzo boje się testować ;-)

Dziewczyny jutro po raz pierwszy z życiu idę do psychiatry. Nie wiem jak zacząć z nią rozmowę co jej powiedzieć i czy w ogóle powinnam tam iść. Idę bo może to głowa płata mi figle. Dziś czuje się zdrowa ale jak przychodzi pierwsze plamienie to mi odbija i mam depreche ...

8 marca ? To musisz testować ! Ja też tego samego dnia ;-) dawaj ze mną ;-) możemy umówić się to będzie raźniej. Zawsze bardzo boje się testować ;-)
Super, będzie raźniej [emoji4] chociaż w poprzednim cyklu nie zdążyłam zatestować bo przyszła @. Ja w październiku kończę 30 [emoji33]. Jak byłam młodsza to mówiłam, że pierwsze dziecko tak w okolicy 25, ale mój M twierdził, że to nie czas bo nie mamy warunków, kasy itp. Potem przez rok nie byliśmy razem, a jak się zeszliśmy to też potrzebowaliśmy czasu. I dlatego dopiero teraz zaczęliśmy się starać. Sama już nie wiem. Z jednej strony mam takie wewnętrzne przekonanie, że tym razem się udało, a z drugiej czuję że @ przyjdzie szybciej....
Co do psychiatry to ja chodzę od listopada. W pracy mam ciężkie akcje, mobbing itp i nie potrafiłam sobie poradzić. Uwierz mi, będzie ok :) najpierw zapyta o obecną sytuację życiową: pracę, dom, rodzinę, potem może o dzieciństwo, a potem będziecie rozmawiać o tym co dla Ciebie stanowi trudność :)

Ka też się chyba wybiorę już kiedyś do tej Pani chodziłam i wam powiem że była świetna....tylko boję się tych prochów wszystkich jak będę funkcjonować chociaż za ostatnim razem nie miałam.problemow a byłam u niej jakieś 3 lata temu ostatni raz

Ka też się chyba wybiorę już kiedyś do tej Pani chodziłam i wam powiem że była świetna....tylko boję się tych prochów wszystkich jak będę funkcjonować chociaż za ostatnim razem nie miałam.problemow a byłam u niej jakieś 3 lata temu ostatni raz

Podobno przy lekach nie powinno się starać o dziecko, przynajmniej tak mi powiedziała moja lekarz, dlatego ja nie biorę

reklama
Podobno przy lekach nie powinno się starać o dziecko, przynajmniej tak mi powiedziała moja lekarz, dlatego ja nie biorę
Dziewczyny, jeśli nie chcecie brać silnych leków to polecam psychoterapię, wolniejszy proces, ale bez leków. Na depresję lekarze polecają dziurawiec, z tego co pamiętam to jest on.nawet w składzie ziół na płodność o. Sroki albo coś takiego. Tylko trzeba pamiętać żeby w ciąży odstawić.

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

Do góry