reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Daj znać jak po wizycie [emoji4]. A ja nie wytrzymałam i siknęłam. No i biało. Dzisiaj jest 11dpo. Aż jestem zła na siebie, że się złamałam [emoji36]

reklama
Ja niestety w pracy ale jeszcze godzinka dzisiaj mam bardzo lekkie stanowisko tylko nogi bolą od stania w jednym miejscu:-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Hej dziewczyny[emoji5] co tutaj taka cisza? Chyba wszysykie przez ten niekorzystny biometr takie ospałe jesteśmy[emoji6]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

No i mój plan na jutrzejszy testowanie nie wypali. Zero objawów- czyli u mnie standardowo na chwilę przed @, a na wkładce śluz coraz ciemniejszy więc do rana @ się rozkręci

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No i mój plan na jutrzejszy testowanie nie wypali. Zero objawów- czyli u mnie standardowo na chwilę przed @, a na wkładce śluz coraz ciemniejszy więc do rana @ się rozkręci

To mi bardzo przykro!!! Ja mam mieć @ 14 i testować nie będę bo narazie to raczej nie możliwe...byle bym nie dostała @ 12 bo jadę na badania posiewy i będę czekać na hsg na 23 i wtedy będzie dla mnie sądny dzień[emoji19]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Szczerze mówiąc to spodziewałam się tego. Skoro poprzednie cykle były nieudane, to czemu ten miałby być inny... Dziewczynki, wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet [emoji484] [emoji254][emoji4]

Do góry