reklama
jadzia715
Fanka BB :)
No nie powiem bo mi też nogi do dupy uciekają ale nie odmowie sobie tej przyjemności tak to bym pewnie zasnęła a tak to chociaż może jakaś bluzkę kupię albo kolejną książkę która będzie czekać na przeczytanie wstapie do hebe później może zrobię sobie paznokcie no zobaczę:-) póki co mam wene zobaczymy jak będzie dalej. Jajnik mnie napiernicza okresu ani słychu ani widu a jutro ma być najpóźniej w poniedzialek
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Ostatnia edycja:
Jadziu zazdroszczę weny. Mnie dzis dopadło kreatywne leżenie pod kocem ;-). Obejrzałam oferty mieszkań i domów. Planujemy z Mężem zmianę. Mamy swoje mieszkanie 40m w centrum miasta bez kredytu. Mieszkanie po remoncie polowicznym bo bez nowej łazienki i kuchni. Pojawiła się okazja kupienia domu po babci Męża. Domek z działka 3 ulice od aktualnego mieszkania. Do remontu generalnego ale w cenie bardzo atrakcyjnej. Trzeba spłacić 3 ciotki. Teściowie chcą oddać nam swoją część bez spłaty. Hmmm kuszące tylko trzeba byłoby wziąć kredyt okoko 100 tys i lokatora do obecnego mieszkania. (Nie chcemy sprzedawać naszych 40m) Byłoby na ratę kredytu z kasy od lokatora... ale ja boi dupa jestem. Kredyt o mój boniuuuuu ...
jadzia715
Moja droga ja mam kredyt w wysokości 145tys plus wkład własny 35 tyś mieszkanie 50m raty to 1100 zł jeden kredyt zejdzie ten mniejszy za 3 lata a drugi za 35 lat też się balismy rozwazylismy za i przeciw ale mimo wszystko kupiliśmy bo nie mamy od nikogo nic żeby mieć swoje a nie mieliśmy uzbieram nic na mieszkanie więc nie mieliśmy wyjścia. W obecnych czasach mało kto nie ma kredytu a dom to jednak dom na my myślimy to sprzedać DOBRAĆ KREDYT i się budować do odważnych świat należy [emoji4]Jadziu zazdroszczę weny. Mnie dzis dopadło kreatywne leżenie pod kocem ;-). Obejrzałam oferty mieszkań i domów. Planujemy z Mężem zmianę. Mamy swoje mieszkanie 40m w centrum miasta bez kredytu. Mieszkanie po remoncie polowicznym bo bez nowej łazienki i kuchni. Pojawiła się okazja kupienia domu po babci Męża. Domek z działka 3 ulice od aktualnego mieszkania. Do remontu generalnego ale w cenie bardzo atrakcyjnej. Trzeba spłacić 3 ciotki. Teściowie chcą oddać nam swoją część bez spłaty. Hmmm kuszące tylko trzeba byłoby wziąć kredyt okoko 100 tys i lokatora do obecnego mieszkania. (Nie chcemy sprzedawać naszych 40m) Byłoby na ratę kredytu z kasy od lokatora... ale ja boi dupa jestem. Kredyt o mój boniuuuuu ...
moniabat
Ja dziś miałam wariacje zakupowe hehe ale meblowe bo robimy pokój synowi i trzeba jakoś urządzić[emoji5] ehhh z wyborem było ciężko no ale coś zamowiliśmy[emoji6]
My też mamy mieszkanie na kredyt bo pomocy znikąd... I jesteśmy zadowoleni, kredyt się spłaca a my mamy swoje cztery kąty i przynajmniej nikt nam się nie wtrąca[emoji5]
A teraz idę w Wasze ślady i biorę kocyk[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
My też mamy mieszkanie na kredyt bo pomocy znikąd... I jesteśmy zadowoleni, kredyt się spłaca a my mamy swoje cztery kąty i przynajmniej nikt nam się nie wtrąca[emoji5]
jadzia715
Ja też już w domu kupiłam sobie spodnie siostrze na córeczkę co ma 3 tygodnie, 2 body i taka pozytywke pluszowa gwiazdkę , cthru cytrynowy i tyle i dalej mam dołaJa dziś miałam wariacje zakupowe hehe ale meblowe bo robimy pokój synowi i trzeba jakoś urządzić[emoji5] ehhh z wyborem było ciężko no ale coś zamowiliśmy[emoji6]
moniabat
Jadziu to proponuje coś słodkiego kocyk i dobry film[emoji5]Ja też już w domu kupiłam sobie spodnie siostrze na córeczkę co ma 3 tygodnie, 2 body i taka pozytywke pluszowa gwiazdkę , cthru cytrynowy i tyle i dalej mam doła
reklama
jadzia715
Noc sobie nie kupiłam słodkiego:-(nie mam nic w domu:-(Jadziu to proponuje coś słodkiego kocyk i dobry film[emoji5]
Podziel się: