reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Zazdroszczę lodów ;-) nie zjem bo gardło na granicy choroby ;-) . Kocyk u mnie też dziś gwóźdź programu

reklama
Mnie się dziś wybitnie nic nie chce. Na ogol nie odmawiam zakupom ale dziś z tymi krostami w żadnej nowej kiecce nie będę wyglądać ładnie :-D

No nie powiem bo mi też nogi do dupy uciekają ale nie odmowie sobie tej przyjemności tak to bym pewnie zasnęła a tak to chociaż może jakaś bluzkę kupię albo kolejną książkę która będzie czekać na przeczytanie wstapie do hebe później może zrobię sobie paznokcie no zobaczę:-) póki co mam wene zobaczymy jak będzie dalej. Jajnik mnie napiernicza okresu ani słychu ani widu a jutro ma być najpóźniej w poniedzialek

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Ostatnia edycja:
Jadziu zazdroszczę weny. Mnie dzis dopadło kreatywne leżenie pod kocem ;-). Obejrzałam oferty mieszkań i domów. Planujemy z Mężem zmianę. Mamy swoje mieszkanie 40m w centrum miasta bez kredytu. Mieszkanie po remoncie polowicznym bo bez nowej łazienki i kuchni. Pojawiła się okazja kupienia domu po babci Męża. Domek z działka 3 ulice od aktualnego mieszkania. Do remontu generalnego ale w cenie bardzo atrakcyjnej. Trzeba spłacić 3 ciotki. Teściowie chcą oddać nam swoją część bez spłaty. Hmmm kuszące tylko trzeba byłoby wziąć kredyt okoko 100 tys i lokatora do obecnego mieszkania. (Nie chcemy sprzedawać naszych 40m) Byłoby na ratę kredytu z kasy od lokatora... ale ja boi dupa jestem. Kredyt o mój boniuuuuu ...

Jadziu zazdroszczę weny. Mnie dzis dopadło kreatywne leżenie pod kocem ;-). Obejrzałam oferty mieszkań i domów. Planujemy z Mężem zmianę. Mamy swoje mieszkanie 40m w centrum miasta bez kredytu. Mieszkanie po remoncie polowicznym bo bez nowej łazienki i kuchni. Pojawiła się okazja kupienia domu po babci Męża. Domek z działka 3 ulice od aktualnego mieszkania. Do remontu generalnego ale w cenie bardzo atrakcyjnej. Trzeba spłacić 3 ciotki. Teściowie chcą oddać nam swoją część bez spłaty. Hmmm kuszące tylko trzeba byłoby wziąć kredyt okoko 100 tys i lokatora do obecnego mieszkania. (Nie chcemy sprzedawać naszych 40m) Byłoby na ratę kredytu z kasy od lokatora... ale ja boi dupa jestem. Kredyt o mój boniuuuuu ...
Moja droga ja mam kredyt w wysokości 145tys plus wkład własny 35 tyś mieszkanie 50m raty to 1100 zł jeden kredyt zejdzie ten mniejszy za 3 lata a drugi za 35 lat też się balismy rozwazylismy za i przeciw ale mimo wszystko kupiliśmy bo nie mamy od nikogo nic żeby mieć swoje a nie mieliśmy uzbieram nic na mieszkanie więc nie mieliśmy wyjścia. W obecnych czasach mało kto nie ma kredytu a dom to jednak dom na my myślimy to sprzedać DOBRAĆ KREDYT i się budować do odważnych świat należy [emoji4]

Ja dziś miałam wariacje zakupowe hehe ale meblowe bo robimy pokój synowi i trzeba jakoś urządzić[emoji5] ehhh z wyborem było ciężko no ale coś zamowiliśmy[emoji6]
My też mamy mieszkanie na kredyt bo pomocy znikąd... I jesteśmy zadowoleni, kredyt się spłaca a my mamy swoje cztery kąty i przynajmniej nikt nam się nie wtrąca[emoji5]
A teraz idę w Wasze ślady i biorę kocyk[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś miałam wariacje zakupowe hehe ale meblowe bo robimy pokój synowi i trzeba jakoś urządzić[emoji5] ehhh z wyborem było ciężko no ale coś zamowiliśmy[emoji6]
My też mamy mieszkanie na kredyt bo pomocy znikąd... I jesteśmy zadowoleni, kredyt się spłaca a my mamy swoje cztery kąty i przynajmniej nikt nam się nie wtrąca[emoji5]
A teraz idę w Wasze ślady i biorę kocyk[emoji23][emoji23][emoji23]

Ja też już w domu kupiłam sobie spodnie siostrze na córeczkę co ma 3 tygodnie, 2 body i taka pozytywke pluszowa gwiazdkę , cthru cytrynowy i tyle i dalej mam doła

Ja też już w domu kupiłam sobie spodnie siostrze na córeczkę co ma 3 tygodnie, 2 body i taka pozytywke pluszowa gwiazdkę , cthru cytrynowy i tyle i dalej mam doła

Jadziu to proponuje coś słodkiego kocyk i dobry film[emoji5]

reklama
Do góry