To trzymam kciuki żeby beta wyszła pozytywnie [emoji4]Pizdzi u mnie jak nie wiem -11 odczuwalna chyba z -100 [emoji52][emoji52][emoji52] tak kochana zatestowalam rano jest bladzioch blady ale to może być jeszcze ovitrelle BHCG dopiero w poniedziałek chyba że mnie wcześniej zaleje
" kto nie walczy ten nie niańczy "
reklama
moniabat
Fanka BB :)
Jadziu nie zakładaj jeszcze nic bo może akurat[emoji8]
Agata u nas też zimno jak diabli brrr i narazie nie zapowiada się na poprawę[emoji24][emoji24][emoji24]
Ja na 23.03 umówiłam się na hsg
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
Agata u nas też zimno jak diabli brrr i narazie nie zapowiada się na poprawę[emoji24][emoji24][emoji24]
Ja na 23.03 umówiłam się na hsg
jadzia715
Agatka a może to fasolcia się mości:-) często pierwszym objawem jest grypa:-) Ja zobaczę jaka będzie temperatura rano i wtedy zadecyduje w co tu się ubrać żeby mi w drodze do pracy było ciepło jak już wysiądę z auta i będę.miala te kilka set metrów do przejścia:-)Hej Dziewczyny :-) u mnie nadal pizdzi. Noszę rajstopy getry i jeansy ... ciężko się do mnie dobrać dziś w pracy mało nie usnelam. Pierwszy raz od niepamiętnych lat wypiłam kawę. Czuje się dziś fatalnie. Oby to nie choroba.
Monia kocham Twój optymizm:-*
Cieszę się że ruszyłas z takim impetem :-)
Robiłam o 5 po południu kolejny express test z pinka i znowu jest bladzioch ale wyrazniejszy niż ten z rana nie wiem sama co myśleć w piątek się zagadka rozwiąże będę w pracy chodzić jak na szpilkach napewno
Dobranoc dziewczynki miłej nocy życzę:-*:-*
Monia odpocznij, porządnie się wyśpij. Zawsze daje w palnik w weekend. Gnije do 10Ja dziś już jestem padnięty psychicznie i fizycznie... Życzę dobrej nocki i trzymam kciuki za Was[emoji8]
reklama
jadzia715
Tak kochanie już w ten piątek jestem dobrej myśli a to test z dzisiaj z samego ranaJadziu jak ciemneje to nie jest to ovitrelle ;-) będzie gorący piątek ;-). Rozumiem ze to juz teraz 2.03 :-) ?
Podziel się: