reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Pizdzi u mnie jak nie wiem -11 odczuwalna chyba z -100 [emoji52][emoji52][emoji52] tak kochana zatestowalam rano jest bladzioch blady ale to może być jeszcze ovitrelle BHCG dopiero w poniedziałek chyba że mnie wcześniej zaleje

" kto nie walczy ten nie niańczy "
To trzymam kciuki żeby beta wyszła pozytywnie [emoji4]

reklama
Ja już i tak wiem że nic z tego ale trudno ważne że jest plan na czerwiec :-)

Hej Dziewczyny :-) u mnie nadal pizdzi. Noszę rajstopy getry i jeansy ... ciężko się do mnie dobrać :-D dziś w pracy mało nie usnelam. Pierwszy raz od niepamiętnych lat wypiłam kawę. Czuje się dziś fatalnie. Oby to nie choroba.

Jadziu nie zakładaj jeszcze nic bo może akurat[emoji8]
Agata u nas też zimno jak diabli brrr i narazie nie zapowiada się na poprawę[emoji24][emoji24][emoji24]
Ja na 23.03 umówiłam się na hsg

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny :-) u mnie nadal pizdzi. Noszę rajstopy getry i jeansy ... ciężko się do mnie dobrać :-D dziś w pracy mało nie usnelam. Pierwszy raz od niepamiętnych lat wypiłam kawę. Czuje się dziś fatalnie. Oby to nie choroba.
Agatka a może to fasolcia się mości:-) często pierwszym objawem jest grypa:-) Ja zobaczę jaka będzie temperatura rano i wtedy zadecyduje w co tu się ubrać żeby mi w drodze do pracy było ciepło jak już wysiądę z auta i będę.miala te kilka set metrów do przejścia:-)

Monia kocham Twój optymizm:-*
Cieszę się że ruszyłas z takim impetem :-)
Robiłam o 5 po południu kolejny express test z pinka i znowu jest bladzioch ale wyrazniejszy niż ten z rana nie wiem sama co myśleć w piątek się zagadka rozwiąże będę w pracy chodzić jak na szpilkach napewno

Dobranoc dziewczynki miłej nocy życzę:-*:-*

Ja dziś już jestem padnięty psychicznie i fizycznie... Życzę dobrej nocki i trzymam kciuki za Was[emoji8]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

Jadziu jak ciemneje to nie jest to ovitrelle ;-) będzie gorący piątek ;-). Rozumiem ze to juz teraz 2.03 :-) ?

reklama
Jadziu jak ciemneje to nie jest to ovitrelle ;-) będzie gorący piątek ;-). Rozumiem ze to juz teraz 2.03 :-) ?
Tak kochanie już w ten piątek jestem dobrej myśli a to test z dzisiaj z samego rana
1519876106-35658fd7e4ede0ab-aaaaaa.jpeg
1519876114-d5c4d3a3f3172441-aaaaaa.jpeg

Do góry