reklama
moniabat
Fanka BB :)
Dzięki Jadziu, wizytę mam o 15. Wczoraj wieczór zaczął się śluz płodny[emoji6]Monia czekam na Twoją wizytę:-)
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
No widzisz to super :-)Dzięki Jadziu, wizytę mam o 15. Wczoraj wieczór zaczął się śluz płodny[emoji6]
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej :-) trzymam kciuki :-) i czekam na dobre wiesci. U mnie w tamtym był sluz i to mega dużo a w tym nie ma na zew. Ale wewnątrz cos chlupie w tym cyklu owu nie było. Przynajmniej nic mi o niej niewiadomo ;-). Pogoda w Radomiu jest piękna pod względem słońca ale bardzo mrozi. Dziś było bardzo romantycznie w pracy... miedzyszkolny konkurs recytatorski i poezja śpiewana. Moja uczennica 1 miejsce wiec jestem dumna z naszej współpracy. Miły dzień :-) Monia dawaj dawaj dobre wiesci !
jadzia715
Ojej to faktycznie piękny dzień widzę nastrój Ci kochana wrócił:-)Hej :-) trzymam kciuki :-) i czekam na dobre wiesci. U mnie w tamtym był sluz i to mega dużo a w tym nie ma na zew. Ale wewnątrz cos chlupie w tym cyklu owu nie było. Przynajmniej nic mi o niej niewiadomo ;-). Pogoda w Radomiu jest piękna pod względem słońca ale bardzo mrozi. Dziś było bardzo romantycznie w pracy... miedzyszkolny konkurs recytatorski i poezja śpiewana. Moja uczennica 1 miejsce wiec jestem dumna z naszej współpracy. Miły dzień :-) Monia dawaj dawaj dobre wiesci !
Ja już mam stres przed powrotem w czwartek do swojej pracy ale co tam w końcu po 3 tygodniach pasuje się pokazać:-) mam nadzieję że stesknili się za.moim rozdartym dziobem:-)
reklama
Podziel się: