reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

U mnie jest tak ze chociaż by to była jego wina to odwraca kota ogonem i zwala na mnie hehe
Mi się już weekend skonczył...nie było mnie 2 dni i musze porobić jeszcze parę rzeczy wiec już niestety zero lenistwa[emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje biedactwo [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Ale mnie jajnik boli :/. Wczoraj miałam taki mocny dyskomfort w dole jak na okres, teraz ten jajnik. W poprzednich cyklach tak nie było, dzisiaj 15dc, 3dpo... zaczynam się nakręcać :/

My za bardzo zwracamy uwagę na każdy pojedynczy sygnał od organizmu. Przerabialam juz wszystkie objawy. Za każdym razem to tylko urojenia. W tym cyklu tez boli mnie jajnik i ciągnie macica. Sluz biały. a sluzu plodnego nie mialam owu tez nie. W 12dc pecherzyki mialy tylko 12 mm. Wiec dzis sa jeszcze male a plejada objawow.Widzę że moja główka juz pracuje :-D , już jestem w ciąży ...urojonej :-D moze kogoś zdziwi ze się z tego śmieje ale to jest never ending story co miesiąc :p

Nie ma się co śmiać :). Tak jak mówisz, każda z nas co miesiąc przeżywa to samo. W tym cyklu pierwszy raz badam szyjkę. To jest dopiero studnia objawów bez dna [emoji23]. Chyba muszę iść do psychiatry [emoji16]

Madzia a widzisz testy pozytywne a dzisiaj dopiero boli macicy jak na pekniecie.

Agatka takie już niestety jesteśmy ja też chyba powinnam skonsultować się z psychiatra bo niebawem całkowicie stracę poczucie rzeczywistości
Żyje od testu do testu od okresu do okresu mam powoli serdecznie dosc

Madzia a widzisz testy pozytywne a dzisiaj dopiero boli macicy jak na pekniecie.

Agatka takie już niestety jesteśmy ja też chyba powinnam skonsultować się z psychiatra bo niebawem całkowicie stracę poczucie rzeczywistości
Żyje od testu do testu od okresu do okresu mam powoli serdecznie dosc

U mnie to samo. Ale walczę z tym żeby nie szaleć ;-)

Witajcie Dziewczyny :), dzisiaj w Trójmieście piękna pogoda [emoji7] aż żyć się chce. Świeci piękne słońce, dookoła biało od śniegu, temperatura znośna - obecnie minus 3. Zaliczyłam godzinny spacer po plaży i czuję się pełna energii. Postanowiłam, że od następnego cyklu nie będę już chodzić na monitoring ani robić testów owu. Przez to niepotrzebnie się nakręcam. A jaka pogoda u Was? Jak Wam mija poniedziałek? :)

No to bardzo dobre podejście Kochana [emoji8][emoji8] zazdroszczę pogody u mnie jest -20 stopni to znaczy rano było a teraz troszkę cieplej pół dnia przespałam

Hej dziewczyny[emoji5] u mnie tez zimno jak diabli [emoji24][emoji24][emoji24] a poza tym nie mam płodnego śluzu testy owu narazie tez milczą i w ogóle jest do bani... Mam nadzieje ze jutro na wizycie mnie gin pocieszy[emoji5]

reklama
Hej dziewczyny[emoji5] u mnie tez zimno jak diabli [emoji24][emoji24][emoji24] a poza tym nie mam płodnego śluzu testy owu narazie tez milczą i w ogóle jest do bani... Mam nadzieje ze jutro na wizycie mnie gin pocieszy[emoji5]

Pociesze Cię tym że ja nie miałam wogole plodnego na zewnątrz ,był natomiast wewnątrz:-) dobrze to widziałam bo na usg wyglądał jak taka czarna smuga :-) także Kochana spokojnie i czekam.na wieści po wizycie jakie pęcherzyki jakie Endo:-)

Do góry