reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Kupie dziś normalny test w aptece i zrobię jutro rano i odezwę się po nim o ile do tego czasu niedostane @ [emoji11][emoji11][emoji13]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki [emoji11] Przez te święta tyle roboty, że mi się odechciewa.. Dzisiaj przychodzi Mai koleżanka to będzie miała zajęcie a ja wypije kawę [emoji14] mamy zęba więc noc spokojniejsza :)
Andzia, Ty na pewno jesteś w ciąży, ja to czuje [emoji1][emoji1][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki [emoji11] Przez te święta tyle roboty, że mi się odechciewa.. Dzisiaj przychodzi Mai koleżanka to będzie miała zajęcie a ja wypije kawę [emoji14] mamy zęba więc noc spokojniejsza :)
Andzia, Ty na pewno jesteś w ciąży, ja to czuje [emoji1][emoji1][emoji4][emoji4]

Ale super ze ząbek wyszedł gratulacje hehe [emoji4][emoji4][emoji4] summis ja naprawdę nie robię sobie nadzieji raz już miałam taka sytuacje... Ale wiadomo jak każda z nas mam nadzieję.. Nie potrzebnie was stresuje hehehe a za kilka dni dostanę @... [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji23]

Ale super ze ząbek wyszedł gratulacje hehe [emoji4][emoji4][emoji4] summis ja naprawdę nie robię sobie nadzieji raz już miałam taka sytuacje... Ale wiadomo jak każda z nas mam nadzieję.. Nie potrzebnie was stresuje hehehe a za kilka dni dostanę @... [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji23]

Jeżeli widzisz tam cień cienia to na pewno jest :) ja też miałam cień i teraz biega po chałupie szogun [emoji23]

Wiecie mpze ja wam to opiszę jak ja widzę ten cień kreska ta pierwsza normalnie bordowaa ten mój cień to jak patrzę w to miejsce testowej to nie ma różowej nawet tylko jest zarys testowej kreski i coś takiego widać mpze nie na pierwszy rzut oka ale jak się przyjrzSz to jest zarys testowej

reklama
Andzia, ja miałam taką. Coś podobnego?
1513584876-83847066beffec37-aaaaaa.jpeg

Do góry