reklama
jadzia715
Fanka BB :)
Pokaz ten testA dziś znów cień cienia na teście.... Zawału przez te testy dostanę
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
" kto nie walczy ten nie niańczy "
summis
Cześć dziewczynki [emoji11] Przez te święta tyle roboty, że mi się odechciewa.. Dzisiaj przychodzi Mai koleżanka to będzie miała zajęcie a ja wypije kawę [emoji14] mamy zęba więc noc spokojniejsza
Andzia, Ty na pewno jesteś w ciąży, ja to czuje [emoji1][emoji1][emoji4][emoji4]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Andzia, Ty na pewno jesteś w ciąży, ja to czuje [emoji1][emoji1][emoji4][emoji4]
Andzia369
Jadziu spróbuję zrobić zdjęcie ale naprawdę nie wiem czy to zobaczysz.. Jakbym mogła wysłałabym co go pocztą i byś oceniła swoim okiem hehehehPokaz ten test
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Andzia369
Ale super ze ząbek wyszedł gratulacje hehe [emoji4][emoji4][emoji4] summis ja naprawdę nie robię sobie nadzieji raz już miałam taka sytuacje... Ale wiadomo jak każda z nas mam nadzieję.. Nie potrzebnie was stresuje hehehe a za kilka dni dostanę @... [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji23]Cześć dziewczynki [emoji11] Przez te święta tyle roboty, że mi się odechciewa.. Dzisiaj przychodzi Mai koleżanka to będzie miała zajęcie a ja wypije kawę [emoji14] mamy zęba więc noc spokojniejsza
summis
Jeżeli widzisz tam cień cienia to na pewno jest ja też miałam cień i teraz biega po chałupie szogun [emoji23]Ale super ze ząbek wyszedł gratulacje hehe [emoji4][emoji4][emoji4] summis ja naprawdę nie robię sobie nadzieji raz już miałam taka sytuacje... Ale wiadomo jak każda z nas mam nadzieję.. Nie potrzebnie was stresuje hehehe a za kilka dni dostanę @... [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji23]
Andzia369
Wiecie mpze ja wam to opiszę jak ja widzę ten cień kreska ta pierwsza normalnie bordowaa ten mój cień to jak patrzę w to miejsce testowej to nie ma różowej nawet tylko jest zarys testowej kreski i coś takiego widać mpze nie na pierwszy rzut oka ale jak się przyjrzSz to jest zarys testowej
reklama
Podziel się: