reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Nie wiem Jadziu w lipcu mój endokrynolog mi pozlecał te badania i mówił że jest oki no ale coś jest napędem na rzeczy zobaczymy nowy rok nowe możliwości [emoji5]
Pięknie przystroiłyście mieszkanka... ja będę walczyć dopiero w sobote[emoji16]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wiem Jadziu w lipcu mój endokrynolog mi pozlecał te badania i mówił że jest oki no ale coś jest napędem na rzeczy zobaczymy nowy rok nowe możliwości [emoji5]
Pięknie przystroiłyście mieszkanka... ja będę walczyć dopiero w sobote[emoji16]

Aha no chyba ze tak :-) to trzeba szukać z innej strony może faktycznie ta droznosc jajowodow. Bo testy owu wychodzą pozytywne prawda?

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Tak Jadziu testy mi wychodzą.... nie wiem zobaczę... we wtorek to jadę przede wszystkim na konkretną pogaduchę z moim ginem

Tak Jadziu testy mi wychodzą.... nie wiem zobaczę... we wtorek to jadę przede wszystkim na konkretną pogaduchę z moim ginem

No porozmawiaj z nim dokładnie co i jak skoro testy wychodzą a ciąży nie ma.
U mnie temu spada 36.4 pieron wie przypuszczam ze owulacji wogóle nie bedzie

W końcu śnieg tylko ciekawe jak długo
1513497830-eaceeb8e15725a98-aaaaaa.jpeg

Jadzia mi też tak robiło z profilowym[emoji23][emoji23][emoji23] u mnie też zaczęło sypać może będziemy mieć piękne święta [emoji5]

Jadzia mi też tak robiło z profilowym[emoji23][emoji23][emoji23] u mnie też zaczęło sypać może będziemy mieć piękne święta [emoji5]

No niby kochana zapowiadali opady śniegu ja się czuje fatalnie pewnie zjem tylko rosół u teściowej i przyjade zrobię pierniczki i będę leżeć :-( nie nawidze powrotu do rzeczywistości po nockach a żeby było śmieszniej w przerwie świątecznej znów mam nocki

Która dziewczynka jest w Anglii i kupi mi mukluki w Primarku? :-)

Moniabat ja po teście - test negatywny, temp 37.2, i dużo białego śluzu na termometrze... Tak zaczęłam dzień [emoji4] a @ brak puki co- i nie czuje się ani na ciążę, ani na okres [emoji23][emoji23]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Andzia, wstałam i liczyłam u Ciebie kochana na dobre wieści :( póki nie ma @ zawsze jest nadzieja, i ta podwyższona temp.. Hmm, może zrobisz bete?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No niby kochana zapowiadali opady śniegu ja się czuje fatalnie pewnie zjem tylko rosół u teściowej i przyjade zrobię pierniczki i będę leżeć :-( nie nawidze powrotu do rzeczywistości po nockach a żeby było śmieszniej w przerwie świątecznej znów mam nocki

Która dziewczynka jest w Anglii i kupi mi mukluki w Primarku? :-)

Kochana ja mieszkam w UK ale w primarku będę po nowym roku dopiero, bo mam kawałek

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry