reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Nie wiem Jadziu w lipcu mój endokrynolog mi pozlecał te badania i mówił że jest oki no ale coś jest napędem na rzeczy zobaczymy nowy rok nowe możliwości [emoji5]
Pięknie przystroiłyście mieszkanka... ja będę walczyć dopiero w sobote[emoji16]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wiem Jadziu w lipcu mój endokrynolog mi pozlecał te badania i mówił że jest oki no ale coś jest napędem na rzeczy zobaczymy nowy rok nowe możliwości [emoji5]
Pięknie przystroiłyście mieszkanka... ja będę walczyć dopiero w sobote[emoji16]

Aha no chyba ze tak :-) to trzeba szukać z innej strony może faktycznie ta droznosc jajowodow. Bo testy owu wychodzą pozytywne prawda?

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Tak Jadziu testy mi wychodzą.... nie wiem zobaczę... we wtorek to jadę przede wszystkim na konkretną pogaduchę z moim ginem

Tak Jadziu testy mi wychodzą.... nie wiem zobaczę... we wtorek to jadę przede wszystkim na konkretną pogaduchę z moim ginem

No porozmawiaj z nim dokładnie co i jak skoro testy wychodzą a ciąży nie ma.
U mnie temu spada 36.4 pieron wie przypuszczam ze owulacji wogóle nie bedzie

W końcu śnieg tylko ciekawe jak długo
1513497830-eaceeb8e15725a98-aaaaaa.jpeg

Jadzia mi też tak robiło z profilowym[emoji23][emoji23][emoji23] u mnie też zaczęło sypać może będziemy mieć piękne święta [emoji5]

Jadzia mi też tak robiło z profilowym[emoji23][emoji23][emoji23] u mnie też zaczęło sypać może będziemy mieć piękne święta [emoji5]

No niby kochana zapowiadali opady śniegu ja się czuje fatalnie pewnie zjem tylko rosół u teściowej i przyjade zrobię pierniczki i będę leżeć :-( nie nawidze powrotu do rzeczywistości po nockach a żeby było śmieszniej w przerwie świątecznej znów mam nocki

Która dziewczynka jest w Anglii i kupi mi mukluki w Primarku? :-)

Moniabat ja po teście - test negatywny, temp 37.2, i dużo białego śluzu na termometrze... Tak zaczęłam dzień [emoji4] a @ brak puki co- i nie czuje się ani na ciążę, ani na okres [emoji23][emoji23]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Andzia, wstałam i liczyłam u Ciebie kochana na dobre wieści :( póki nie ma @ zawsze jest nadzieja, i ta podwyższona temp.. Hmm, może zrobisz bete?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No niby kochana zapowiadali opady śniegu ja się czuje fatalnie pewnie zjem tylko rosół u teściowej i przyjade zrobię pierniczki i będę leżeć :-( nie nawidze powrotu do rzeczywistości po nockach a żeby było śmieszniej w przerwie świątecznej znów mam nocki

Która dziewczynka jest w Anglii i kupi mi mukluki w Primarku? :-)

Kochana ja mieszkam w UK ale w primarku będę po nowym roku dopiero, bo mam kawałek

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry