reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Jadzia miałam w listopadzie na pecherzyku 19-20 mm i nie wyszło :-(
Aha no właśnie a mówił Ci gin czego się nie powiodło?

Ja dziewczynki w pól ogarnelam z mężem mieszkanie na więcej brakło sil i czasu . Niby Male mieszkanie ale jak tak zliczyć każda dziurę to tragedia serio .
W salonie zrobilismy przemeblowanie i z narożnika powstała sofa a reszta narożnika jako jednoosobowe łóżko póki co stoi w kuchni bo z drugiego pokoju trzeba wyrzucić kanapę no i oczywiście stanęła choinka :-) jutro będę robić krokiety z kapusta na dwa dni i piec pierniczki :-)
1513462072-f4214b642e23a757-aaaaaa.jpeg
1513462079-5d9dc44867f44f54-aaaaaa.jpeg
1513462127-cc628ef682383d93-aaaaaa.jpeg

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Moniabat ja po teście - test negatywny, temp 37.2, i dużo białego śluzu na termometrze... Tak zaczęłam dzień [emoji4] a @ brak puki co- i nie czuje się ani na ciążę, ani na okres [emoji23][emoji23]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja testy nie robiłam, temp mi spadła do 36.2. Wieczorem miałam takie brązowe zabarwienie więc @ na bank dziś przyjdzie[emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Andzia przykro mi :-( nawet bardzo bo już miałam nadzieje na fasolka: -(
Mnie pęcherz chwycił za mało wody za dużo pepsi: -/ no nic jakoś sobie poradzę z tym dziadostwem
Noc miałam straszna zasnelismy dopiero koło 2 i co godzinę pobudka nie lubię dlatego z nocek schodzić bo ciężko mi się później przestawić

Ja testy nie robiłam, temp mi spadła do 36.2. Wieczorem miałam takie brązowe zabarwienie więc @ na bank dziś przyjdzie[emoji5]

Szkoda kochana :-(no nic czekamy do kolejnego cyklu oj czuje ze walka o dzidzie się oddala: -(

Jadzia mi się nie podobał ten ból jajnika w czwartek bo trwał cały dzień... na szczęście we wtorek mam wizytę to sobie porozmawiam i niech mi dadzą jakie badania czy co[emoji6]

Jadzia mi się nie podobał ten ból jajnika w czwartek bo trwał cały dzień... na szczęście we wtorek mam wizytę to sobie porozmawiam i niech mi dadzą jakie badania czy co[emoji6]

Oby to nie był ani polip ani torbiel ani ogóle nic złego. Bo czasami takie silne bóle powoduje tez to ze pęcherzyk chce się wydostać z jajnika ale jajowod jest nie drożny i tez boli wtedy tym bardziej jeśli rośnie jakiś 23mm .
No przede wszystkim hormony lh i fsh żeby obczaic jak się u Ciebie faza lutealna przedstawia no i by pasowały progesteron w drugiej fazie czy ogóle doszło do owulacji.

reklama
Coś mi jest niedobrze dziewczynki oby to nie była ta nieszczesna jelitowka: -/
Królik już biega po mieszkaniu chyba mu się podoba nowy wystrój bo fikolki w powietrzu robi :-) pierdoła: -)

Do góry