reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Przepraszam że tak wylatuje ale mój Szymon miał tak samo i lekarz doradził mi żebym mu próbowała pierwsze zamiast mleka daj wodę przy jednym wstawaniu... pierwsze noce były ciężkie ale później pomogło i miałam z jedzeniem spokój

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie też dokucza żołądek. Niestety taki nas los Staraczek ;-) będę robić monitoring. W tym cyklu planuje też pomiar progesteronu w każdej fazie cyklu. U mnie z tym progesteronem dzieją się czasem magiczne rzeczy ;-). Dodatkowo wymazy bo mam tendencje do łapania infekcji. Miłego dnia wszystkim Staraczkom :-*
No to mamy tak samo tez mam tendencje do lapania wszelkich infekcji czy to pipki czy pęcherza. Tez wierzyłam prg w 19 i 23dc co cykl w tym mam odpuszczone i clo i badania.
A powiedz mi Ty mialas inseminacje? przepraszam ale niego pamiętam która z nowych staraczek ja miała

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Non mnie dziewczynki wyspalam do 14 miałam spać szybko i wstać koło 12stej no ale wyszło jak wyszło wiec szybko zupa z wczoraj i porządki bo na tygodniu nie będę mieć czasu
Moja temp dzisiaj 36.5 wiec spada przed owulka a już się martwilam ze miałam za wczas a przeważnie mi wypada 14- 16dc.
Jak będę mieć chwilkę to skrobne cosik przepraszam kochane ze was tak tu zaniedbuje ale okres przedświąteczny jest straszny:-/

No to mamy tak samo tez mam tendencje do lapania wszelkich infekcji czy to pipki czy pęcherza. Tez wierzyłam prg w 19 i 23dc co cykl w tym mam odpuszczone i clo i badania.
A powiedz mi Ty mialas inseminacje? przepraszam ale niego pamiętam która z nowych staraczek ja miała

Jadzia miałam w listopadzie na pecherzyku 19-20 mm i nie wyszło :-(

reklama
Do góry