reklama
moniabat
Fanka BB :)
Przepraszam że tak wylatuje ale mój Szymon miał tak samo i lekarz doradził mi żebym mu próbowała pierwsze zamiast mleka daj wodę przy jednym wstawaniu... pierwsze noce były ciężkie ale później pomogło i miałam z jedzeniem spokój
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
No to mamy tak samo tez mam tendencje do lapania wszelkich infekcji czy to pipki czy pęcherza. Tez wierzyłam prg w 19 i 23dc co cykl w tym mam odpuszczone i clo i badania.Mnie też dokucza żołądek. Niestety taki nas los Staraczek ;-) będę robić monitoring. W tym cyklu planuje też pomiar progesteronu w każdej fazie cyklu. U mnie z tym progesteronem dzieją się czasem magiczne rzeczy ;-). Dodatkowo wymazy bo mam tendencje do łapania infekcji. Miłego dnia wszystkim Staraczkom :-*
A powiedz mi Ty mialas inseminacje? przepraszam ale niego pamiętam która z nowych staraczek ja miała
" kto nie walczy ten nie niańczy "
jadzia715
Non mnie dziewczynki wyspalam do 14 miałam spać szybko i wstać koło 12stej no ale wyszło jak wyszło wiec szybko zupa z wczoraj i porządki bo na tygodniu nie będę mieć czasu
Moja temp dzisiaj 36.5 wiec spada przed owulka a już się martwilam ze miałam za wczas a przeważnie mi wypada 14- 16dc.
Jak będę mieć chwilkę to skrobne cosik przepraszam kochane ze was tak tu zaniedbuje ale okres przedświąteczny jest straszny:-/
Moja temp dzisiaj 36.5 wiec spada przed owulka a już się martwilam ze miałam za wczas a przeważnie mi wypada 14- 16dc.
Jak będę mieć chwilkę to skrobne cosik przepraszam kochane ze was tak tu zaniedbuje ale okres przedświąteczny jest straszny:-/
Jadzia miałam w listopadzie na pecherzyku 19-20 mm i nie wyszło :-(No to mamy tak samo tez mam tendencje do lapania wszelkich infekcji czy to pipki czy pęcherza. Tez wierzyłam prg w 19 i 23dc co cykl w tym mam odpuszczone i clo i badania.
A powiedz mi Ty mialas inseminacje? przepraszam ale niego pamiętam która z nowych staraczek ja miała
reklama
moniabat
Podziel się: