reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Wzięłam dziś 2 tabletki clo i juz czuje fale gorąca... znacie to na pewno... ;-)mąż patrzy na mnie podejrzliwie bo raz się ubieram w polar i spod koca wystaje mi tylko wielki nos a za chwilę biegam pół naga i otwieram okna :-D w srode zaatakowały mnie zatoki...chodzę ledwo zywa a tu jeszcze takie clo atrakcje ;-)

Wzięłam dziś 2 tabletki clo i juz czuje fale gorąca... znacie to na pewno... ;-)mąż patrzy na mnie podejrzliwie bo raz się ubieram w polar i spod koca wystaje mi tylko wielki nos a za chwilę biegam pół naga i otwieram okna :-D w srode zaatakowały mnie zatoki...chodzę ledwo zywa a tu jeszcze takie clo atrakcje ;-)
Znam to doskonale ;-) mi jeszcze dokuczal zoladek po clo. Będziesz szła na monitoring?

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Hej dziewczyny jak dziś miałam naprawdę zalatany dzień.. Pewnie już spicie. [emoji3]
U mnie nic nowego tempka rano 37.2. No i bolał mnie dziś brzuch na okres.. rano test nie pokazał już cienia drugiej kreseczki.... Hehe także pewnie przyjdzie okres... Mam tych testów jeszcze 13 pewnie dlatego z nich korzystam bo świadomość, że mam ich tyle zmusza mnie do zrobienia [emoji23][emoji23][emoji23] oczywiście Moniabat zatestuje z toba 17.12 solidarnośc musi być[emoji3]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

No Andzia jak obiecałaś tak teraz trzeba testować:-) ja po iui nie będę robić testów tylko równo 14dpo pójdę na bete: -) najbardziej wiarygodne :-)
Dziwne to wszystko u mnie taki dziwny ból pipki jak po dobrym seksie a ostatni był w poniedziałek....i susza....a tudopiero gdzieś 11dc nie wiem co się dzieje podejrzewam brak owulacji: -/

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Witaj Jadziu. Ale pisałaś wcześniej, że miałaś sluz. Myślisz że brak owulacji, a może poprostu miałaś wcześniej [emoji4]?

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry