reklama
jadzia715
Fanka BB :)
A może to kochana jakieś przestawienie po odstawieniu Turbo?Monia masz cykl naturalny czy z ulepszaczem ? Ja uczę się siebie od nowa. 2 cykl naturalny i nie nadążam za swoją głową
" kto nie walczy ten nie niańczy "
jadzia715
Ja spalam od godziny 12.30 do tej pory zarwalam połowę nocy i tak to się skończyło nie mam dzisiaj wogole apetytu jestem jakaś osłabiona dzisiaj jadę na kanapkach z dżemem bo nic innego mi nie wejdzie dziwny dzień no ale trudno
Możliwe. Mam mega zjazd nastroju. Śpię na stojąco i nie mam nawet odrobiny energii. Porażka. Możliwe ze wychodzi ze mnie chemia. Cpalam te hormony od stycznia 2017. Z 2 mies przerwa.A może to kochana jakieś przestawienie po odstawieniu Turbo?
jadzia715
Ja tak samo leżę i nawet mi się ruszyć nie chce zrobić sobie gorącą herbatę nie mam weny na nic kompletnie nic dzisiaj nie robiłam leżę i oglądam telewizor. Masakra jakaś.To tez nieźle przerabane Jadziu ... miałam iść na zakupy po jakies nowe ubrania,ale tak mi się nie chce iść... leze pod kocem i prawie śpie
Kochana zakupy zawsze poprawiają nastrój załóż słuchawki jakaś fajna muzykę sobie włącz i ruszaj na zakupy zobaczysz o wiele lepiej się poczujesz
moniabat
Ja jadę narazie cały czas na naturalnym, zobaczymy jak mnie dalej pokierują[emoji6]Monia masz cykl naturalny czy z ulepszaczem ? Ja uczę się siebie od nowa. 2 cykl naturalny i nie nadążam za swoją głową
Ja też dziś jakaś taka ospała. Na szczęście moje chłopaki na treningu więc mam chwilę dla siebie[emoji5]
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
Najlepsze co.moze być to "chwila dla siebie " :-)Ja jadę narazie cały czas na naturalnym, zobaczymy jak mnie dalej pokierują[emoji6]
Ja też dziś jakaś taka ospała. Na szczęście moje chłopaki na treningu więc mam chwilę dla siebie[emoji5]
reklama
Hej Monia. Dziś są 92 urodziny mojej babci. Robimy przyjęcie niespodziankę. Jutro mój M świętuje imieniny. Humor mam nadal zły. Wczoraj śmiałam się a zaraz płakałam. Jak chora psychicznie. Jestem zła na M. Mam wrażenie ze całe staranie o dziecko jest na mojej głowie. Pilnowałam owu nawet nie zapytał czy mam. Seks to ja inicjuje bo wiem kiedy mam płodne. Mieliśmy próbować co 2 dni a ostatnio przerwa juz 4. Wczoraj się wściekłam i poszłam spać. Mam już tych staran dość. Pora odpuścić.Dzień dobry dziewczyny[emoji5] jak samopoczucie na dziś? Piątek piąteczek piątunio hurrra od dziś zaczynam robić testy owu i czekam [emoji3]
Podziel się: