reklama
jadzia715
Fanka BB :)
No ja tez nie miałam miesiaczek wogole owulacji raz na 3 cykle. Byłam 3 miesiące na clo i dalej nic. No nic jadę dziewczyny na wizytę już mi nie dobrze ze stresu no nic zobaczymy co tam wyjdzie i kiedy podchodzimy.Brak miesiączek , dużo pęcherzyków w jajnikach. Chyba na tej podstawie , miałam problem z zajściem w ciąże bo nie miałam cykli. Lekarz powiedział ze pco, dał clo i od razu sie udało
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
" kto nie walczy ten nie niańczy "
jadzia715
Jeden ze taka moja uroda drugi porobil badania stwierdził ze wyniki w granicach normy wiec w sumie to nic mi nie powiedzieli więcej endokrynolog stwierdził ze i tarczyca i hormony wszelkie są w porządku wiec ani pcos ani pcoA co lekarz na to ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Andzia369
Hej dziewczyny ja mam 28 dc. Niestety nie testowałam dzisiaj bo nie kupiłam wczoraj testu... Od wczoraj mam bóle na @ ale zamiast tego wodnisty sluz... stwierdziłam że zrobię sobie tescik w czwartek żeby się nie stresować cieniami cieni [emoji23] o ile @ się nie spóźni i nie przyjdzie do tej pory [emoji4][emoji4] Zastanawia mnie tylko fakt że test owulacyjny wyszedł mi pozytywny w 12 dc biorąc pod uwagę, że owulacja może wystąpić do 36 godzin czyli równie dobrze mogła wystąpić w 13 lub najpóźniej 14 dc to 28 dc mogłaby już @ przyjsc... Wcześniej nie robiłam testów owu i nieprzywiazywalam uwagi do spóźnien miesiaczkowych. Jednak tu potwierdził mi to test owu... no cóż... Czekam do czwartku... Bo nie chce się znów nastawiac hehe [emoji13][emoji13]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Emii06
Jeden ze taka moja uroda drugi porobil badania stwierdził ze wyniki w granicach normy wiec w sumie to nic mi nie powiedzieli więcej endokrynolog stwierdził ze i tarczyca i hormony wszelkie są w porządku wiec ani pcos ani pco
Z tego co wiem , jeżeli obraz na usg wskazuje policystyczne , i tak jak u nas brak miesiączek można stwierdzić pco.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Emii06
Hej dziewczyny ja mam 28 dc. Niestety nie testowałam dzisiaj bo nie kupiłam wczoraj testu... Od wczoraj mam bóle na @ ale zamiast tego wodnisty sluz... stwierdziłam że zrobię sobie tescik w czwartek żeby się nie stresować cieniami cieni [emoji23] o ile @ się nie spóźni i nie przyjdzie do tej pory [emoji4][emoji4] Zastanawia mnie tylko fakt że test owulacyjny wyszedł mi pozytywny w 12 dc biorąc pod uwagę, że owulacja może wystąpić do 36 godzin czyli równie dobrze mogła wystąpić w 13 lub najpóźniej 14 dc to 28 dc mogłaby już @ przyjsc... Wcześniej nie robiłam testów owu i nieprzywiazywalam uwagi do spóźnien miesiaczkowych. Jednak tu potwierdził mi to test owu... no cóż... Czekam do czwartku... Bo nie chce się znów nastawiac hehe [emoji13][emoji13]
Nie tylko ty w takim razie czekasz [emoji1] bo my tez [emoji8]
jadzia715
U mnie nic nie pokazało a sam brak miesiączki nie jest tego jedynym objawemZ tego co wiem , jeżeli obraz na usg wskazuje policystyczne , i tak jak u nas brak miesiączek można stwierdzić pco.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem po wizycie pęcherzyk największe 17 i 15mm w 9dc wiec jest nieźle myślę ze pod koniec tygodnia podejdę już do iui
reklama
Podziel się: