reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Ja coś dziewczyny dziwnie się czuje głowa mnie boli i lewa strona twarzy i mnie mdli ( pewnie progesteron) wypije druga kawę może będzie lepiej ogarnelam kuchnie duszę sobie miesko do sosiku do makaronu. Jutro mam wizytę o 18.50 na podgląd jajeczek zobaczymy co się tam będzie działo i na kiedy termin inseminacji fajnie by było znowu na weekendzie może być nawet niedziela rano ale to nie ode mnie zależy a od moich jajeczek

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Hej dziewczyny[emoji3] Andzia testowałaś?
Jadziu to pęcherzyki ładnie rosną i oby tak dalej.

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień Dobry Pani Moniu a Pani jak tam co słychać ???[emoji6]bo cisza tu taka ze aż głupio.
Mi się coś zesralo z aplikacja wogole nie mam ani powiadomien ani nic

Dzień Dobry Pani Moniu a Pani jak tam co słychać ???[emoji6]bo cisza tu taka ze aż głupio.
Mi się coś zesralo z aplikacja wogole nie mam ani powiadomien ani nic

Jadziu no właśnie ja też nie mam powiadomienia... Teraz weszłam z ciekawości...
Ja miałam dziś ciężki dzień...psychicznie jestem wykończona...same problemy jakby ich qrna było mało[emoji23][emoji23][emoji23] u mnie jeszcze @...czekam na wizutę do gina na 27 akurat mi wypadnie w okolicy owu więc zobaczymy[emoji6]

Jadziu no właśnie ja też nie mam powiadomienia... Teraz weszłam z ciekawości...
Ja miałam dziś ciężki dzień...psychicznie jestem wykończona...same problemy jakby ich qrna było mało[emoji23][emoji23][emoji23] u mnie jeszcze @...czekam na wizutę do gina na 27 akurat mi wypadnie w okolicy owu więc zobaczymy[emoji6]

No to moja droga szykuj się na ciążę moja siostra dla którejś z nas zwolniła brzuszek [emoji8][emoji8]

Halo Andzia Monia gdzie resztą dziewczynek co tu taka cisza ???

Jadziu nie przychodzi mi w ogóle info że są nowe wiadomości. Ja juz w pracy...teraz mała przerwa[emoji6] czemu spaćnie mogłaś?

Jadziu nie przychodzi mi w ogóle info że są nowe wiadomości. Ja juz w pracy...teraz mała przerwa[emoji6] czemu spaćnie mogłaś?

No.mi też właśnie nic nie przychodzi nie wiem co się zesralo napisze do moderatorki może ona coś poradzi na to

Nie.wiem.chyba znowu nerwa za jakieś 3 dni iui no i powrót do pracy ....

reklama
No.mi też właśnie nic nie przychodzi nie wiem co się zesralo napisze do moderatorki może ona coś poradzi na to

Nie.wiem.chyba znowu nerwa za jakieś 3 dni iui no i powrót do pracy ....

Jadziu, mocno trzymam kciuki[emoji8]

Do góry