reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Wyszła mega burza o wszystko nie jestem w stanie teraz myśleć o niczym głowa mi.pęka każde z nas ma teraz swój pokój Noe wiem czy dojdziemy do porozumienia póki co nic na to nie wskazuje powiedział ze nie idzie na żadna inseminacje reszty wam nie będę pisać bo szkoda.się denerwować tak wiec możliwe ze nie doczekam sie wogóle dziecka bo szybciej ogarnę rozwód z tym człowiekiem. Nie chce wam tu wywlekać moich problemów po prostu na chwile obecna zawieszam starania nie wiem na jak długo wiem tylko tyle ze.szlak trafił wszystkie moje leki badania zastrzyku robotę odkładania kasy itd....po prostu...wyjebane sama mam już totalnie opadlam z sil

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Wyszła mega burza o wszystko nie jestem w stanie teraz myśleć o niczym głowa mi.pęka każde z nas ma teraz swój pokój Noe wiem czy dojdziemy do porozumienia póki co nic na to nie wskazuje powiedział ze nie idzie na żadna inseminacje reszty wam nie będę pisać bo szkoda.się denerwować tak wiec możliwe ze nie doczekam sie wogóle dziecka bo szybciej ogarnę rozwód z tym człowiekiem. Nie chce wam tu wywlekać moich problemów po prostu na chwile obecna zawieszam starania nie wiem na jak długo wiem tylko tyle ze.szlak trafił wszystkie moje leki badania zastrzyku robotę odkładania kasy itd....po prostu...wyjebane sama mam już totalnie opadlam z sil

Jadziu kochana póki co to odpocznij przemyśl sobie wszystkie sprawy i przede wszystkim nie podejmuj pochopnych decyzji, my tu jesteśmy całym serduchem z Tobą[emoji8][emoji8][emoji8]
I do Twojej dyspozycji[emoji8]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja narazie dziewczynki zawieszą starania mam kryzys w małżeństwie i nie wiem czym to się skończy

A co się stało ? Może to przejściowe , kilka dni cichych dni i wszystko wróci do normy ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Już ochlonelam on zaraz wychodzi w huj z domu może to i dobrze bo nie chce go oglądać na oczy. Nie wiem na ile to przejściowe i czy wogole przejdzie bo padły bardzo mocne słowa. Póki co podzieleni jesteśmy opłatami a co będzie dalej to nie wiem zakładam aczkolwiek nie wiem jak to się skończy ze nic z tego nie będzie czara goryczy się przelała mam dosyć upokorzeń

Już ochlonelam on zaraz wychodzi w huj z domu może to i dobrze bo nie chce go oglądać na oczy. Nie wiem na ile to przejściowe i czy wogole przejdzie bo padły bardzo mocne słowa. Póki co podzieleni jesteśmy opłatami a co będzie dalej to nie wiem zakładam aczkolwiek nie wiem jak to się skończy ze nic z tego nie będzie czara goryczy się przelała mam dosyć upokorzeń

Jadziu spokojnie nie myśl nic na zapas... co ma być to i tak będzie...oboje musicie ochłonąć i przemyśleć sobie.

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

W nerwach straszne rzeczy padają z ust , a jak emocje opadną , kilka dni ciszy i spokoju , pózniej się żałuje. Może i on potrzebuje chwili spokoju , pogadacie na spokojnie. O co w ogóle poszło ? Jeżeli to nie tajemnica [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry