reklama
jadzia715
Fanka BB :)
Pewnie witamy Cię serdecznie i przyjmujemy do grupy staraczek. Ile masz lat ? Długo się staracie? Jakieś choroby? Badania? Zabiegi?Witam [emoji173]️ Mogę dołączyć ? testuje pod koniec lutego. Jestem mamą dwójki synów , starszak 5 lat młodszy niedługo 10 miesięcy.
" kto nie walczy ten nie niańczy "
moniabat
Witam Emi i zapraszamy[emoji3]Witam [emoji173]️ Mogę dołączyć ? testuje pod koniec lutego. Jestem mamą dwójki synów , starszak 5 lat młodszy niedługo 10 miesięcy.
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
Kochana bardzo mi przykro ale oczywiście chucham i dmucham na przyszły cykl warto sprawdzić nasienie męża to jest podstawa :-)Witam w 1dc[emoji3]
Jadziu poprostu odpoczywaj[emoji3]
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
A w aptece nie kupisz testu?Dziś 27 dc.. w sumie to zawsze dostawałam tak @. Rano temp 37,2 a ciała 37 [emoji4] biały sluz... Piersi delikatnie bolą... U nas dziś w Niemcach sklepy zamknięte bo jest Rosenmontag ( polski tłusty czwartek) więc nie wiem czy uda mi się kupić test... Jak nie, to zatestuje w środę rano. Biorę się za porządki [emoji4] bo syf mam straszny [emoji23][emoji23]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymał kciuki wykonaj jutro rano :-) mam nadzieje ze to faktycznie zagniezdzenie: -)
Emii06
Dzięki za miłe przyjęcie , 3 ciąże dopiero staramy się pierwszy cykl. Mam pco , i wywoływana owulacje , bo mam ok 3/na rok. Miałam stan przedcukrzycowy piszę miałam bo dieta się „cofnęła”, otyłość rownież A ty Jadzia długo czekasz na dwie kreski ?Pewnie witamy Cię serdecznie i przyjmujemy do grupy staraczek. Ile masz lat ? Długo się staracie? Jakieś choroby? Badania? Zabiegi?
reklama
jadzia715
Oj 2.5 roku niestety właśnie moje małżeństwo zawislo na włosku wiec póki co zawieszam wszystkoDzięki za miłe przyjęcie , 3 ciąże dopiero staramy się pierwszy cykl. Mam pco , i wywoływana owulacje , bo mam ok 3/na rok. Miałam stan przedcukrzycowy piszę miałam bo dieta się „cofnęła”, otyłość rownież A ty Jadzia długo czekasz na dwie kreski ?
Podziel się: